Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Октоподчета върху легло от картофиОктоподчета върху легло от картофи
След като са готови, се нареждат в чиния, върху тях нареждаме и вече маринованите октоподчета, може да наръсим с малко магданоз и маслини за декорация....
Сьомга върху легло от цвеклоСьомга върху легло от цвекло
В един голям съд поставяме зехтина, лимоновия сок и половин връзка нарязан на дребно копър. Сваляме кожата на сьомгата и я слагаме в "марината". Оставяме я поне половин час там. Белим цвеклото и спрямо размера му го...
Как да изненадаме любимия човекКак да изненадаме любимия човек
3
А още по-сложно е да намерим начин да изненадаме обекта на нашата любов. Тук ще намерите няколко начина, с които да изненадате своята половинка и да и покажете любовта си....
Как да изненадаме любимия за Свети ВалентинКак да изненадаме любимия за Свети Валентин
Независимо какво ще решите да поднесете на любимия си човек, ако го направите с нужното внимание и успеете хубаво да го изненадате, празникът ще бъде вълшебен....
Торта за любимияТорта за любимия
В купа разбиваме яйцата със захарта и ваниловата захар в продължение на 10 минути с миксер. Добавяме постепенно олиото. След това прясното мляко и накрая брашното заедно с бакпулвера. Бъркаме с дървена лъжица. Изсипваме...
Любимия бананов пудингЛюбимия бананов пудинг
Оставяме готовия пудинг в хладилника да се охлади. Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки....
Любимия пълнен патладжанЛюбимия пълнен патладжан
Да ви е вкусно с любимия пълнен патладжан!...
Любимия бананов сладкишЛюбимия бананов сладкиш
Намажете любимия бананов сладкиш с глазурата....
Любимия ябълков сладкишЛюбимия ябълков сладкиш
4
Когато е готов ябълковият сладкиш, оставяме да изстине и го поръсваме с пудра захар....
Любимия кашкавал на фурнаЛюбимия кашкавал на фурна
Сместа е леко течна, но това не трябва да ви безпокои. Сложих да се пече вкусния кашкавал на фурна в напълно загрята на 190°C печка за около 30 минути или до апетитен загар....
Любимия кекс с ябълкиЛюбимия кекс с ябълки
Изсипете в намаслена кексова форма и печете любимия кекс с ябълки на 170°C до готовност....
Любимия ми сладкиш АгнесЛюбимия ми сладкиш Агнес
Оставя се да престои за 1 час на хладно....
Романтични мъфини за любимияРомантични мъфини за любимия
Романтичните мъфини за любимия са чудни....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Празнична бисквитена торта за любимияПразнична бисквитена торта за любимия
Облепва се с фолио и се оставя за няколко часа или една нощ да стегне в хладилника. Добре охладена торта се обръща обратно....
Любимия домашен сладолед с кайсииЛюбимия домашен сладолед с кайсии
Любимият домашен сладолед с кайсии се поръсва с кокосови стърготини. Любимия десерт за летните жеги....
Лесна бисквитена торта за любимияЛесна бисквитена торта за любимия
2
Оставя се да престои за 24 часа в хладилник, за да могат бисквитите да омекнат. Лесна бисквитена торта за любимия е идеалното решение, когато подготвяте меню за Свети Валентин....
Любимият ни плод показва какви сме в леглотоЛюбимият ни плод показва какви сме в леглото
10
Любимият плод издава какви са предпочитанията ни в леглото....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....