Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Майонеза от вкъщи
В тесен съд изсипваме всичките подправки.
След това пасираме.
Много лесна и много по-вкусна е домашната майонеза от тази в магазините....
Сушени дренки вкъщиОставяме ги да се отцедят добре.
Целта на това подсоляване е да ги направим непривликателни за животинки.
После ги нареждаме върху мрежа за сушене....
1
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиТях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Любимите вкъщи макарони със сирене на фурнаКонсумират се студени любимите вкъщи макарони със сирене на фурна и са мнооого вкусни :)
Приятен апетит!...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Плутон с обърната атмосфера
Анализите показват, че метанът е вторият най-разпространен газ в атмосферата на Плутон и той е по-топъл високо в атмосферата вместо на ледената повърхност....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Вържете я на удобно място и оставете за 1 нощ, за да стегне сиренето.
На следващия ден извадете от тензуха и оваляйте сиренето в едрата морска сол....
Как да тренираме вкъщи?
Ако нямаме време да ходим на фитнес или нямаме желание, може да тренираме и вкъщи. Има много упражнения, които ще подобрят фигурата ни и са лесни за изпълнение вкъщи....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Измийте хубаво свинското филе и го засипете с морската сол.
Оставете да престои за денонощие, измийте и изсушете. Оваляйте в предварително смесените подправки и закачете да се суши....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Какво да сложим в кухнята за по-щастлива атмосфера
Ето какво трябва да съдържа кухнята за по-щастлива атмосфера:
Естествено осветление
Щастливата и хармонична атмосфера в кухнята зависи пряко от степента на свързаност с природата....