Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сутиени за малък бюстСутиени за малък бюст
1
Но в случай, че това ви се струва твърде крайна мярка, можете спокойно да предпочетете бельо, което да повдига и запълва достатъчно гръдната ви обиколка и вашият бюст да изглежда достатъчно добре и което е най-важно – вие...
Малък тутманикМалък тутманик
Поставете в избраната тава и оставете да втаса (по желание може да направите декоративни разрези с нож)....
Малък кексМалък кекс
3
Всички продукти трябва да са със стайна температура. Разбъркваме яйцата, захарта, после добавяме олиото и киселото мляко. Бакпулвера смесвам с брашното и по малко добавям към сместа, като бъркам на ръка....
Малък трик, който ще ви помогне да изглеждате по-интелигентниМалък трик, който ще ви помогне да изглеждате по-интелигентни
Всичко казано дотук е прелюдия, за да ви покажем колко важно е да изглеждате интелигентни....
Малък бананов хлябМалък бананов хляб
Изключително вкусен и лесен за приготвяне сладък малък бананов хляб, защото не ви трябват миксер или друг уред. Всичко може да се смеси с ръце или телена бъркалка. Да ви е сладко!...
Малък лесен кексМалък лесен кекс
5
В едната част се обърква какао, може да гарнирате по желание, и в едната и в другата смес. Олиото се измерва най накрая преди да разделите сместа, това е много важно....
Малък яйчен кексМалък яйчен кекс
По желание може да сервираме млечен сладолед, масло за мазане или домашен конфитюр към готовия Малък яйчен кекс....
Малък портокалов сладкишМалък портокалов сладкиш
Изчакайте да се охлади напълно, преди да го нарежете! Да ви е сладко!...
Малък ябълков кексМалък ябълков кекс
Разбийте жълтъците заедно със захарта, а след това добавете содата, сметаната, брашното. Половината от сместа сипете върху намаслена тава. Почистете ябълките и ги настържете върху сместа. Залейте ябълките с останалото...
Пълнен малък петелПълнен малък петел
Нарязваме лука в тиган, добавяме олио и го запържваме, след което добавяме дреболиите на петела, които предварително нарязваме на дребно. Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му. След това...
Малък черешов сладкишМалък черешов сладкиш
Разбийте с миксер яйцето и бялата захар. Прибавете рикотата и олиото, разбърквайте вече с лъжица. Пресейте брашното заедно с ванилията, щипката сол и бакпулвера. Добавете го към горните съставки. Разбъркайте и прибавете...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Пържена писия (малък калкан)Пържена писия (малък калкан)
Пържената писия (малък калкан) е много вкусна....
Паниран кашкавал Малък мъжПаниран кашкавал Малък мъж
Стоях до момчето си и му подсказвах да си занесе чинията с яйцата и приготвената в нея плочка кашкавал, за да може бързо да я сложи в тигана. И така за всяко парче....
Малък козунак и кифличкиМалък козунак и кифлички
Добавя се топло прясно мляко, разбити яйца със захарта и разбъркваме с вилица като загребваме от брашното да стане гъста каша. Сипва се на набрашнен плот и се измесва на гладко тесто....
Малък сладкиш с прасковиМалък сладкиш с праскови
Всичко се разбърква добре и се оставя 10 мин. да си почине. След това във формичка се нареждат на парчета прасковите и отгоре се залива със сместа. Пека на загрята фурна с вентилатор....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Малък реден сладкиш с ябълкиМалък реден сладкиш с ябълки
Обелваме ябълките и ги режем на тънки резени. Разбиваме яйцата със захарта. Постепенно добавяме брашното и разбъркваме добре. Намазваме формата с малко маргарин и изсипваме тестото. Нареждаме ябълките керемидообразно...
Малък солен кекс със сиренеМалък солен кекс със сирене
Пресява се брашното с бакпулвера. Добавя се натрошеното сирене. В отделна купа се разбиват яйцата със олиото и се добавя млякото. Смесват се всички продукти и соленият кекс се пече във форма за кекс на 200 градуса...