Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сутиени за малък бюстНо в случай, че това ви се струва твърде крайна мярка, можете спокойно да предпочетете бельо, което да повдига и запълва достатъчно гръдната ви обиколка и вашият бюст да изглежда достатъчно добре и което е най-важно – вие...
1
Малък тутманик
Поставете в избраната тава и оставете да втаса (по желание може да направите декоративни разрези с нож)....
Малък кексВсички продукти трябва да са със стайна температура. Разбъркваме яйцата, захарта, после добавяме олиото и киселото мляко.
Бакпулвера смесвам с брашното и по малко добавям към сместа, като бъркам на ръка....
3
Малък трик, който ще ви помогне да изглеждате по-интелигентни
Всичко казано дотук е прелюдия, за да ви покажем колко важно е да изглеждате интелигентни....
Малък бананов хляб
Изключително вкусен и лесен за приготвяне сладък малък бананов хляб, защото не ви трябват миксер или друг уред.
Всичко може да се смеси с ръце или телена бъркалка.
Да ви е сладко!...
Малък лесен кексВ едната част се обърква какао, може да гарнирате по желание, и в едната и в другата смес.
Олиото се измерва най накрая преди да разделите сместа, това е много важно....
5
Малък яйчен кекс
По желание може да сервираме млечен сладолед, масло за мазане или домашен конфитюр към готовия Малък яйчен кекс....
Малък ябълков кекс
Разбийте жълтъците заедно със захарта, а след това добавете содата, сметаната, брашното.
Половината от сместа сипете върху намаслена тава. Почистете ябълките и ги настържете върху сместа. Залейте ябълките с останалото...
Пълнен малък петел
Нарязваме лука в тиган, добавяме олио и го запържваме, след което добавяме дреболиите на петела, които предварително нарязваме на дребно.
Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му.
След това...
Малък черешов сладкиш
Разбийте с миксер яйцето и бялата захар. Прибавете рикотата и олиото, разбърквайте вече с лъжица.
Пресейте брашното заедно с ванилията, щипката сол и бакпулвера. Добавете го към горните съставки.
Разбъркайте и прибавете...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Паниран кашкавал Малък мъж
Стоях до момчето си и му подсказвах да си занесе чинията с яйцата и приготвената в нея плочка кашкавал, за да може бързо да я сложи в тигана.
И така за всяко парче....
Малък козунак и кифлички
Добавя се топло прясно мляко, разбити яйца със захарта и разбъркваме с вилица като загребваме от брашното да стане гъста каша. Сипва се на набрашнен плот и се измесва на гладко тесто....
Малък сладкиш с праскови
Всичко се разбърква добре и се оставя 10 мин. да си почине.
След това във формичка се нареждат на парчета прасковите и отгоре се залива със сместа.
Пека на загрята фурна с вентилатор....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Малък реден сладкиш с ябълки
Обелваме ябълките и ги режем на тънки резени.
Разбиваме яйцата със захарта. Постепенно добавяме брашното и разбъркваме добре.
Намазваме формата с малко маргарин и изсипваме тестото.
Нареждаме ябълките керемидообразно...
Малък солен кекс със сирене
Пресява се брашното с бакпулвера. Добавя се натрошеното сирене.
В отделна купа се разбиват яйцата със олиото и се добавя млякото.
Смесват се всички продукти и соленият кекс се пече във форма за кекс на 200 градуса...