Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по индийски с ананасОриза се сварява. Лукът заедно с растителното масло се задушава за няколко минутки.
Месото се изпържва от двете страни. Прибавят се доматите и ябълката, нарязани на ситно; лука, ориза дафиновия лист, мащерка, магданоза...
1
Пиле по индийски с ананасОриза се сварява. Лукът заедно с растителното масло се задушава за няколко минутки.
Месото се изпържва от двете страни. Прибавят се доматите и ябълката, нарязани на ситно; лука, ориза дафиновия лист, мащерка, магданоза...
1
Пиле по индийски с бейби спанак
Пилето по индийски с бейби спанак възбужда вкусовите ви рецептори....
Агнешки ребърца по индийски на барбекю
Сервираме изпечените агнешки ребърца по индийски на барбекю с манго чътни....
Доматена супа по индийски с кюфтенца по български
1. В тенджера или дълбок тиган се сипва зехтин или олио, в което се запържва лукът с нарязаните на ситно чесън и моркови. Добавя се джинджифилът и кърито и се разбърква.
2. Добавят се доматите и солта. Оставя се да се...
Мжадара - ориз по индийски с леща и лукЗапържва се до златисто в загрято олио и се поръсва с индийско орехче.
Готовият ориз с лещата се слага в голяма чиния, отгоре се слага лукът и се полива с разтопено масло....
1
Канелони по индийски
Индийските пасти за готвене се продават в повечето големи супермаркети и в специализирани магазини.
За тези канелони по индийски Аз ползвах Mild Curry Paste....
Леща по индийски
Лещата се слага да се вари, заедно с нарязания лук и чесън.
Когато заври, се добавят сол на вкус и 1 с.л. къри.
След като омекне, в олио за около 30 секунди се запържват заедно останалите подправки и се прибавят към...
Патладжани по индийски
Сервирайте патладжаните по индийски, поръсени със ситно нарязан пресен кориандър и сусам....
Свинско по индийскиЗагрейте по-голямата част от маслото и сложете свинското на парчета да се запържи. Добавете кориандъра, карамфила и ситно нарязаният лук.
Разбъркайте и запържете за 10 минути при непрекъснато бъркане....
1
Хумус по индийскиИзсипете предната вечер нахута в тенджера, залейте с вода, колкото да се покрие, в която е разтворена 1 ч. л. сода. Оставя се да престои цяла нощ.
На следващия ден водата се изхвърля и нахутът се измива добре в няколко...
7
Картофи по индийскиВ сгорещеното олио леко запържваме счукания чесън, джинджифила, кориандъра и куркумата. Прибавяме картофите, нарязани на малки кубчета и нарязаната парченца шунка. Разбъркваме. Заливаме с водата, в която е разтворен бульона...
1
Пиле по индийски
Порционирайте пилешкото. Може да използвате само горни и долни бутчета. Смесете заедно киселото мляко, пресования чесън, олиото, оцета и всички подправки.
Накиснете пилешкото в тази марината и го сложете да престои за...
Телешко по индийски
Нарязваме на дребни парчета месото и го запържваме.
Изваждаме и в същата мазнина пускаме предварително нарязания на филийки и бланширан лук. Добавяме 2 с.л. брашно и една къри.
Заливаме с топла вода или с бульон и...
Гювеч по индийски
Ситно нарязаните лук и чесън запържете леко в олиото, наръсете ги с кърито и ги задушете на слаб огън 3-4 мин.
Добавете настърганите домати, нарязания на дребно зелен фасул и оформените на малки кубчета картофи.
Долейте...
Картофи по индийскиВ сгорещеното олио леко запържваме счукания чесън, джинджифила, кориандъра и куркумата. Прибавяме картофите, нарязани на малки кубчета и нарязаната парченца шунка. Разбъркваме. Заливаме с водата, в която е разтворен бульона...
1
Пиле по индийски
Порционирайте пилешкото. Може да използвате само горни и долни бутчета. Смесете заедно киселото мляко, пресования чесън, олиото, оцета и всички подправки.
Накиснете пилешкото в тази марината и го сложете да престои за...
Зелен фасул по индийски
Ястието може да се сервира топло веднага или по-късно вече охладено.
По желание гарнирайте с люти чушлета.
Зеленият фасул по индийски е много вкусен....
Оранжева леща по индийски
Традиционна индийска леща с характерни ориенталски подправки.
Наситен богат микс от вкусове!
Чудно Вкусно!...
Ароматен ориз по индийски
В рецептата за ароматен ориз по индийски съм избрала Мадраско къри.
Ориз Басмати винаги се сервира с индийските ястия. Той има орехов вкус, който не получавате с обикновен бял ориз....
Тиквено пюре по индийски
Подправя се със сол, индийско орехче и къри.
Тиквата се пюрира и се охлажда.
Готовото тиквено пюре е може да бъде чудесна гарнитура....
Пиле по индийски ТандуриВ купа се смесват всички продукти за приготвяне на маринатата без месото
Леко се отделя кожата на пилешките бутчета, които се поставят в голям плик.
Заливат се с маринатата. Пликът се завързва и се обръща няколко пъти...
1
Пикантна тиква по индийски
Тиквата се разрязва на две, семената се отстраняват. Тиквата се реже на резени заедно с кората.
Пуска се във вряща вода за 10 минути. Отцежда се и се охлажда. Морската сол се смесва с кърито, куркумата и червеният пипер...