Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната за красота на Вивиан Уестууд ще ви остави с отворена уста
Малко след като приключи ревюто, с което дизайнерката Вивиан Уестууд представи последната си колекция по време на Седмицата на модата в Париж, тя изненада всички свои фенове, споделяйки тайната си за красота и младост...
Долче и Габана признаха, че са копирали Вивиан Уестууд
Окей, вярно е, написа Стефано Габана в официалния профил на модната къща. Постъпихме глупаво и невежо. Затова казваме Съжалявам на гениалната Вивиан Уестууд и отдаваме заслуженото уважение на нейната работа....
Правилата за щастлив и успешен живот на Вивиан Уестууд
Дизайнерската Вивиан Уестууд, която е една от най-знаковите фигури в модната индустрия, следва няколко правила и смята, че именно тази житейска философия я прави успешен човек.
1....
Вивиан Уестууд предизвика фурор по време на Седмицата на модата
С колекцията си Вивиан Уестууд е искала да размие границите между половете и да сложи точка на стандартите, че мъжете не бива да носят рокли или поли....
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Армани си написа завещанието
Джорджо Армани, един от най-известните модни дизайнери в света, написа своето завещание. Кралят оставя всичко на Милано.
В сметките на Армани има общо 6.1 милр. евро....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начин
Когато сложим и супата пак заври, ще видим, че зелето се издува, като покривче. Намаляваме огъня и чакаме да потъне. Изключваме, добавяме магданоз и копър и махаме от огъня.
Важно е да не преварим зелето....
Как да си направим домашно сирене
Завийте го в торбичка и приберете в хладилник за няколко часа - солта ще разтопи и сиренето ще стегне, готово за консумация....
Лили Иванова си написа завещанието
Примата на българската естрада Лили Иванова реши да си напише завещанието, в което е упоменато, че оставя почти цялото си имущество на двете си племеннички....
Мерил Стрийп планира да напише книга с Оскар речите си
62-годишната актриса смята да напише книга с неизползваните си речи от всички номинации за наградите „Оскар“....
Пържени чеснови тиквички с и козе мляко
Тиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата.
Нарязват се на дебели кръгчета.
Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л.
Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3