Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се гримираме правилно?Как да се гримираме правилно?
За да се гримирате правилно, на пръв поглед не ви трябват особени знания, но има определени стъпки, които трябва да следвате: Грим за лице 1. Подгответе лицето си....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Важни правила, за да протече бременността правилноВажни правила, за да протече бременността правилно
Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Надлежното проследяване на бременността e...
Как да се гримираме като Клеопатра?Как да се гримираме като Клеопатра?
Нанесете ярък руж върху скулите. Подберете по-скоро червени и коралови нюанси, за сметка на розовите. 7. За да завършите пламенния си вид, нанесете няколко пласта ярко червено червило и гланц....
Как да гримираме лицето си самиКак да гримираме лицето си сами
За този отличен помощник за гримиране е важно да бъде избран правилно по отношение на нюанс, текстура за типа кожа, да бъде добре фиксиран....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да се гримираме, ако носим лещи?Как да се гримираме, ако носим лещи?
Основното правило, което трябва да спазвате, е да нанасяте молив за очи само по външната страна на окото. За препоръчване е моливът да е мек и водоустойчив....
Как да се гримираме като Дженифър АнистънКак да се гримираме като Дженифър Анистън
Десетилетие след финала на сериала Приятели Дженифър Анистън си остава една от иконите за красота. Външният ѝ вид се превърна в класика, защото години наред актрисата се придържа към един стил. Дженифър е известна...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?
Не нанасяте ружа на правилното място Ружът е един от основните компоненти на грима и правилното му нанасяне прави чудеса. Той се нанася само върху контурите на скулата и никога в нейния център....
Техники за гримиранеТехники за гримиране
1
Не е нужно лицето да бъде прекалено гримирано, просто трябва да се подчертае естествената женска красота. Гримът винаги трябва да започва с полагането на основата....
Как да се гримираме през горещите летни дни?Как да се гримираме през горещите летни дни?
Дамите, които искат да изглеждат перфектно дори и през разтапящите горещи дни, е необходимо да следват няколко основни правила....
Как да се гримираме като чудовище за ХелоуинКак да се гримираме като чудовище за Хелоуин
Вампир Преобразяването в кожата на вампир е винаги актуално и няма да сбъркате, ако изберете да се гримирате като безсмъртното чудовище....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....