Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разкрасяващи маски с магданоз
Благодарение на тази маска, ще премахнете излишния блясък от лицето си.
Следващото предложение е за маска, която е по-подходяща за хора със суха кожа....
Лесни разкрасяващи домашни маски
Вместо да харчите пари за скъпи готови маски, използвайте продуктите, които се намират в кухнята ви, за да сте красиви, със свежа кожа и без бръчки....
Бързи разкрасяващи маски с краставици
Една от най-лесните и бързи маски с краставици е да разрежете една краставица и с нея да натъркате добре лицето си....
Маски с тиква за разкошна коса
За следващата тиквена маска са ви необходими следните продукти: 150 грама пюре от тиква, половин чаена чаша кисело мляко и 1 с.л. мед....
Разкрасяващи маски за лице със синапено масло
Ето защо синапеното масло участва в безброй маски за лице за разкрасяване и подмладяване....
Разкрасяващи маски за лице с райска ябълка
Разкрасяващи маски за лице с райска ябълка
Маска за лице с райска ябълка и мед
Тази маска за лице е страхотна за тези със суха или матова кожа....
Тиква с бисквити
Тиквата се реже на кубчета и се слага в тенджера, добавя се захарта и се захлупва с капака. Така се оставя за една нощ.
На следващия ден се слага вода в тенджерата и се оставя тиквата да заври до готовност....
Тиква с кестени
Нарежете тиквата на парченца и я задушете до омекване със съвсем малко вода и щипка сол.
Обелете парчетата и пасирайте. Смесете тиквеното и кестеновото пюре. Разпределете го в купички и гарнирайте с орехи....
Тиква с домати
Тиквата и доматите се нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на ситно.
В тенджера се слага първо лукът и чесънът. После се добавят доматите, тиквата и печената чушка. Варят се на среден огън, докато пуснат сок....
Тиква с булгур
Обелете тиквата, нарежете я на кубчета с големина 3-4 сантиметри. Осолете кубчетата, залейте с вода и кипнете.
Към врящата тиква се добавя булгурът. Оставете ястието да къкри на тих огън до омекване....
Тиква в буркани
Измитата, обелена и изчистена от семките тиква се реже на парченца като локум, поръсва се със захар според това, колко е сладка тиквата.
Престоява една нощ, за да омекне....
Тиква с мед
Срежете тиквата на две и почистете семките. Обелете кората ѝ и я нарежете на парченца.
Запържете парчетата тиква в маслото....
Тиква с вино
Тиквата се подрежда в чиния за сервиране и се добавят лукът, солта и черният пипер. Поръсва се с натрошените бисквити и розмарина за украса....
Тиква с чушки
Тиквата се реже на две половини, чисти се от семето и се бели. по желание се реже на по-дребни или по-едри парчета.
В голяма форма за печене се слага тиквата, заедно с чушките, лука, доматите, лютите чушки и чесана....
Тиква с месоПочистете тиквата, изрежете й капаче и я издълбайте от семките.
Осолете тиквата отвътре и след 1 час я изплакнете....
1
Тиква в буркани
Измитата, обелена и изчистена от семките тиква се реже на парченца като локум, поръсва се със захар според това, колко е сладка тиквата.
Престоява една нощ, за да омекне....
Разкрасяващи маски за коса и лице с хума
Много е важно маските с хума, независимо дали за лице или коса, да приготвяте непосредствено преди употреба. Когато правите маска за лице, избягвайте прекалено фините зони – около устните и очите....
Маски с тиква срещу бръчки и тъмни кръгове
Маските за лице с тиква ще озарят кожата на лицето ви и ще премахнат тъмните кръгове под очите....
Пикантна тиква в буркани
Сиропът се кипва и в него се слагат парчетата тиква. Вари се на тих огън, докато парчетата станат прозрачни....
Печена тиква с ориз
Почистваме от кората и семето тиквата и я режем на дребни кубчета.
Намазваме с масло дълбока тава и изсипваме тиквата.
Почистваме и измиваме ориза и го прибавяме към тиквата....
Тиква с мандаринова глазура
С тази смес се полива тиквата и се пече 30 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна.
Тавата се вади от фурната....
Печена тиква с подправки
В тава поставете хартия за печене и сложете тиквата с кората отдолу.
Оставете фурната на средна температура, за да омекне тиквата - целта е да не изгаря. През това време приготвяте "марината"....
Печена тиква с кората
Върху захарта се подреждат парчетата тиква, като кората е обърната нагоре.
Изсипва се водата и се пече на 200 - 220 градуса.
Печената тиква е готова, когато изври водата и се карамелизира захарта....