Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да отгледаме успешно цветна градинаКак да отгледаме успешно цветна градина
Отглеждане на успешни рози Някак си розите получиха лоша оценка, че са трудни за отглеждане, но всъщност е вярно обратното. Повечето розови храсти ще процъфтяват в почти всяка градинска среда....
Как да премахнем успешно старите тапети?Как да премахнем успешно старите тапети?
В следващите редове ще разберете как да премахнем успешно старите тапети....
Как успешно да заздравим брака сиКак успешно да заздравим брака си
Въпреки това, физическата интимност е важна част от успешния брак....
Зимен или сиромашки тараторЗимен или сиромашки таратор
Зелевата чорба или още е известна като армейска чорба или зелев сок, е типично зимен продукт, който се използва в нашия регион за различни ястия....
Bomboloni или италиански поничкиBomboloni или италиански понички
Може да ги хапвате и така или да ги напълните с крем или мармалад по ваш избор....
Куркудена или клин чорбаКуркудена или клин чорба
3
Сипва се малко вода, да покрие всичко, и се задушава за 10 минути. Сипва се зелевият сок и се долива вода. Оставя се да ври на тих огън до готовност....
Сладкиш Агнеса или АгнесиСладкиш Агнеса или Агнеси
Оставете сладкиша да изстине и след това намажете с глазурата. Оставете за денонощие в хладилник. Сладкиша Агнеса или Агнеси разрежете и сервирайте....
Защо е толкова важно да флиртуваме всеки денЗащо е толкова важно да флиртуваме всеки ден
Много двойки спират да флиртуват с половинката си и това води до изчезване на страстта и изчерпване на интереса. Но всъщност има начин да запазите палавия подход към своята половинка....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
След това се налива в чисто и мокро цедило от тензух или няколко ката марля и се оставя да се цеди - около 2-3 часа....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Мълчете, за да сте успешни!Мълчете, за да сте успешни!
Специалисти по въпросите на личното развитие разкриват къде е ключът към това да сме успешни и харесвани. Според тях трябва да си мълчим повече....
Как да бъдем по-успешни?Как да бъдем по-успешни?
Който се чувства така, може да се определи като успешна личност, тъй като в голяма степен личното усещане на удовлетворение е знак за успешност....