Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да поддържаме красотата си правилноКак да поддържаме красотата си правилно
Неправилното почистване на кожата е едно от най-грубите нарушения на правилното поддържане на красотата. Много жени използват сапун, за да измият лицето си....
Ето как Скарлет Йохансон поддържа красотата сиЕто как Скарлет Йохансон поддържа красотата си
Пийте достатъчно вода за красота Всяка сутрин звездата измива лицето си с мек сапун и изпива чаша топла вода с лимон. Старае се често да пие вода и през деня, за да поддържа организма си хидратиран....
Салма Хайек поддържа красотата си с мазна хранаСалма Хайек поддържа красотата си с мазна храна
Едновременно с мазния бульон, актрисата обича и да спортува, поддържа тялото си и с йога....
Красотата се поддържа с ананасКрасотата се поддържа с ананас
Красотата на косата е много важна за жената. Най-добрият помощник в това отношение са овесените ядки, които обаче не са любими на повечето хора....
Храни за поддържане на красотатаХрани за поддържане на красотата
Здравето е основа за красотата! Има храни, които регулират дейността на стомаха и придават красив тен на лицето....
Трите процедури, с които Салма Хайек поддържа младостта и красотата сиТрите процедури, с които Салма Хайек поддържа младостта и красотата си
Актрисата казва, че е наследила красотата от баба си, а самата тя се старае само да я поддържа....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Японките отслабват с чайЯпонките отслабват с чай
Всички знаят, че да се пие зелен чай е много полезно. Той съдържа много витамини, но тяхното количеството им е различно. За здравето са полезни най-вече водноразтворимите витамини, които лесно попадат в отварата. Най-мощно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Омесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта. Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
За предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно...
Тези съвети на стоматолозите ще поддържат красивата ви усмивкаТези съвети на стоматолозите ще поддържат красивата ви усмивка
Красивата усмивка трябва да се поддържа не само от суета, а и за да се храните нормално, без да се притеснявате от един или друг вид храни....
Дълголетието на японцитеДълголетието на японците
1
Движението е живот – японците ходят много пеша и в свободното си време спортуват. Всички сме чували за японските бойни изкуства. Каратето е създадено именно на Окинава. 3....
Как да си поддържаме кожата чиста?Как да си поддържаме кожата чиста?
Мазната кожа е проблем, който се забелязва при мнозина. Въпреки това поддържането на кожата в чисто състояние не е мисия невъзможна. Първата стъпка към това е спазването на добра хигиена. Взимайте си душ поне веднъж на...
Как поддържа тялото си Ирина ШейкКак поддържа тялото си Ирина Шейк
Тялото на топ модела Ирина Шейк е резултат от постоянни и редовни тренировки. Рускинята не е фен на диетите и казва, че е открила как една жена може да си хапва от всичко и да изглежда отлично. Ирина тренира редовно...
Как поддържа формата си Синди КрауфордКак поддържа формата си Синди Крауфорд
1
Всички си спомняме касетата с упражненията на красивата моделка, която излезе през 1992 г. там тя ни срази с удивителна фигура. Сега Синди твърди, че се поддържа най-вече с лицеви опори....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути. Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода. 2. Половината цвекло, половината морков...