Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пречистване на тялото с извлек от черна ряпа
Това пречистване на тялото се прави най-малко 7 дни, за да има положителен ефект....
Изчистване на шлаки от тялото с извлек от семена на лимон
Смелете или счукайте в хаванче 10 семена от лимон. Залейте ги с 200 милилитра водка в бутилка с капак. Оставете на тъмно на стайна температура за 7 дни, след това прецедете.
Приема се по 1 до 3 супени лъжици, 3 пъти дневно...
Винотерапия за душата и тялотоРазлични СПА-салони по света вече са се специализирали във винотерапия и предлагат услуги, свързани с въздействието на ароматната напитка върху човешкото тяло....
2
Суроватка - лекарство за тялото и душатаОсвен за здравето, млечната суроватка е полезна и за косата и кожата. На пазара има немалък брой продукти, в чийто състав се открива именно този продукт....
1
Индийска медитация отделя душата от тялотоВ учението за сомати съществува терминът ОВЕ (Out of body Experience), което значи опит извън тялото да наблюдаваш тялото отстрани. При тази висша форма на медитация душата се намира извън тялото, редом до него....
4
Бухтички за душата
Пържим от двете страни бухтичките за душата и ги поднасяме с плодове, сирене, сладко......
Слънце за душата
Изваждайки го от фурната, се опитайте да не се изгорите, бързайки да предложите на душата си това парещо слънце!...
Коледни напитки, които сгряват тялото и душата
Коледа е любим празник на малки и големи, който свързваме с много щастливи моменти. Коледния ден асоциираме с приготовленията, събирането с любимите хора около трапезата, подаръците под елхата и много други неповторими...
Великденските пости - пречистване на тялото и душата
Ако здравето ви позволява, на Разпети петък не се пие или яде нищо, дори и вода./page...
Холистично лечение - терапия за душата и тялото
То може да помогне за оптимизиране здравето на органите и системите на тялото, както и за поддържане на общото физическо благосъстояние....
Салата ЗдравеЦвеклото сварено се настъргва на дребно ренде. Посолява се и се добавя лимонов сок на вкус.
Краставицата, доматът, морковите и ябълките се настъргват на едро ренде. Всичко се разбърква с майонезата. Добавя се лимонов сок...
2
Салата Здраве
Накиснете марулата за 1 час във вода. След това я изплакнете, подсушете и накъсайте в голяма купа.
Добавете настърганите моркови и веднага полейте с прясно изцеден лимонов сок.
Добавете и нарязания ситно лук, домат...
Салата ЗдравеЦвеклото сварено се настъргва на дребно ренде. Посолява се и се добавя лимонов сок на вкус.
Краставицата, доматът, морковите и ябълките се настъргват на едро ренде. Всичко се разбърква с майонезата. Добавя се лимонов сок...
2
Пилешка супа Еликсир за тялото
Вярвам, че всички така правят супа, нищо по-сложно няма. Важното е пилето да е хубаво.
В тенджера слагам месото да се вари на парчета, по-късно го обезкостявам. През това време си нарязвам на ситно лука и чушката, моркова...
Ванилията в кулинарията
Ванилията се добавя в различни десерти. Правят се и алкохолни напитки с ванилия. Ако добавите ванилия в пудра захар, се получава много нежна и ароматна пудра захар....
Какво става с душата, след като напусне тялотоДушата вижда мъртвото тяло
Тялото е една от обвивките на душата и тя не тъгува за нея. Тялото за душата е като саркофаг, като броня, която я предпазва....
1
Супа топчета за душата
Нарежете лука и морковите на кубчета. Задушете ги в подходящ съд със загрята мазнина. Изсипете бульона към тях.
Овкусете каймата със сол и черен пипер. Оформете малки топчета и ги оваляйте в брашно. След това ги пуснете...
Пилешки кюфтета за душата
Пилешкото месо се смила в мелачка за месо или кухненски робот с подходяща фунция за това.
Може да помолите да ви го смелят и в месарския магазин, откъдето го закупувате. Хубаво е да преобладава месото от бутчета, защото...
Пилешка супа за душатаВ тенджера налейте 2 литра вода, добавете пилешкото месо и сол около 1/2 ч.л.и варете около 45 минути. Ако пилешкото месо е от домашно пиле, трябва да варите по-дълго, около 60 минути.
След като се свари месото, оберете...
4
Картофени кюфтета за душата
Измийте, сварете, обелете и пасирайте картофите. Настържете кашкавала.
Измийте магданоза и го нарежете на ситно. Разбийте 2 яйца /за панирането/.
Добавете към пасираните картофи 2 яйца, подправките, 3 с.л. галета, 2 с.л...