Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са факторите за по-дълъг живот?Кои са факторите за по-дълъг живот?
Знания Казват, че знанието е живот. Освен клише, оказва се това е и научно доказано....
Яжте отлежали сирена за по-дълъг животЯжте отлежали сирена за по-дълъг живот
Освен възможността за по-дълъг живот те имат и друго предимство – изследване е установило, че хората, които ядат повече сирена, са по-слаби....
Храни за дълъг животХрани за дълъг живот
Други обаче не приемат, че ограниченията в храненето ще им доставят по-дълъг и пълноценен живот....
Пиле по китайскиПиле по китайски
1
Пиле по китайски се поднася, като в чиния сложите канапе от зеленчуците, а отгоре полеете със соса с пилешкото....
Макарони по китайскиМакарони по китайски
1
Зеленчуците се нарязват на дълги пръчици. В олиото се задушават най - напред морковите, после чушките и лука. Прибавя се и месото на хапки. След 10 минути се слагат царевицата и граха, после и доматения сок. Слагат...
Телешко по китайскиТелешко по китайски
Почистете телешкото от сухожилията и ципите и го нарежете на тънки ивици. Загрейте олио в голям тиган или уок и сложете телешкото да се изпържи, като раздрусвате редовно съда. Извадете изпърженото телешко и долейте още...
Шаран по китайскиШаран по китайски
2
Поднесете шарана по китайски върху канапе от зеленчуците....
Кюфтенца по китайскиКюфтенца по китайски
2
Омесете каймата със сол, черен пипер, кориандър и карамфил на вкус. Оваляйте малки кюфтенца и сложете да се изпържат в сгорещена мазнина в тиган. Нарежете зеленчуците, като предварително посолите и отцедите от горчивината...
Зеленчуци по китайскиЗеленчуци по китайски
Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички. В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио. Накрая се добавят...
Крилца по китайскиКрилца по китайски
2
В голяма купа разбъркайте соевия сос, лимоновия сок, лука и чесъна на прах, стритите дафинови листа заедно с портокаловия сок. Оваляйте в соса хубаво пилешките крилца, докато се покрият хубаво. Сложете купата покрита...
Патладжани по китайскиПатладжани по китайски
Патладжаните се обелват и се нарязват на ивички. Задушават се в малко вода до омекване. Добавят се начуканият чесън, соевият сос, джинджифилът, черният пипер и солта. Разбърква се добре и се оставя за още няколко...
Юфка по китайскиЮфка по китайски
По желание може да се добави и настърган кашкавал, докато яденето е още топло....
Ребърца по китайскиРебърца по китайски
Свинските ребра по китайски се поднасят с нарязан пресен лук и ивици портокалова кора. NB: Портокаловият сос може да приготвите като загреете малко масло и го смесите с портокалов сок....
Ризото по китайскиРизото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете и прибавете парченцата сварено месо. В силно сгорещено олио изсипете сварения...
Ориз по китайскиОриз по китайски
8
Разбърква се добре и се сваля от огъня оризът по китайски....
Свинско по китайскиСвинско по китайски
Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме. Слагаме няколко щипки от подправката за гирос и кърито, както и 2-3 лъжички уни сос. Когато свинското е почти готово прибавяме кълновете. Начукваме кашуто...
Нудели по китайскиНудели по китайски
Накрая махаме гъбите от котлона, кълцаме ги и поръсваме с тях отгоре нуделите по китайски....
Специалитет по китайскиСпециалитет по китайски
Сложете пак тигана на котлона, сипете останалия зехтин и сложете лука, чушките и морковите да се пържат, по същия начин бъркайте и пържете до златисто, добавете чесъна и джинджифил и разбъркайте....
Зеленчуци по китайскиЗеленчуци по китайски
Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички. В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио. Накрая се добавят...
Крилца по китайскиКрилца по китайски
2
В голяма купа разбъркайте соевия сос, лимоновия сок, лука и чесъна на прах, стритите дафинови листа заедно с портокаловия сок. Оваляйте в соса хубаво пилешките крилца, докато се покрият хубаво. Сложете купата покрита...
Шаран по китайскиШаран по китайски
2
Поднесете шарана по китайски върху канапе от зеленчуците....
Кюфтенца по китайскиКюфтенца по китайски
2
Омесете каймата със сол, черен пипер, кориандър и карамфил на вкус. Оваляйте малки кюфтенца и сложете да се изпържат в сгорещена мазнина в тиган. Нарежете зеленчуците, като предварително посолите и отцедите от горчивината...
Пиле по китайскиПиле по китайски
1
Пиле по китайски се поднася, като в чиния сложите канапе от зеленчуците, а отгоре полеете със соса с пилешкото....
Макарони по китайскиМакарони по китайски
1
Зеленчуците се нарязват на дълги пръчици. В олиото се задушават най - напред морковите, после чушките и лука. Прибавя се и месото на хапки. След 10 минути се слагат царевицата и граха, после и доматения сок. Слагат...