Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царевицата премахва зъбната плакаЗъбната плака, наричана още зъбен налеп е много тънка, пихтиеста ципа, която покрива зъбите. Тя не може да се види без специална техника. Състои се от микроорганизми, които са изключително вредни за устната кухина....
1
Зъбна Плака
Как зъбната плака вреди на здравето ви?
На зъбите ви постоянно се образува плака. Когато ядете или пиете храни или напитки със захари или нишесте, бактериите отделят киселини, които атакуват зъбния ви емайл....
Отстранявате ли правилно зъбната плака?
Те от своя страна нарушават и нормалната функция на сърцето. Зъбната плака, която се образува по повърхността на зъбите, всъщност представлява налеп....
Отстранявате ли правилно зъбната плака?
Освен че е вредна за здравето ви, тя създава и неприятно впечатление у околните. Затова е важно да отстранявате зъбната плака навреме и правилно....
Как вреди ракията на сърцето?
Това значи, че сърцето няма да работи вече на 100 %, дори човекът да откаже рязко пиенето от този момент нататък.
100 гр ракия вреди и на кръвното....
Ястие Сърцето ми вземи
Сърцата се измиват и изчистват, поръсват се с пилешкия бульон и се прибавят към лука.
Добавя се соевият сос и виното.
Ястието се оставя в микровълновата фурна за 17 мин на пълна мощност....
Навици, водещи до образуването на зъбна плака
И плаката, и зъбният камък, са вредни за зъбите, тъй като те насърчават образуването на кариес, разяждайки емайла на зъбите....
Мъката след развода вреди на сърцето
За някои хора стресът от справянето с особено труден период в живота или травма също може да натовари сърцето, сочи голямо ново проучване....
Телешко (свинско) сърце с ориз на фурнаСервирайте ориза на фурна топъл.
Телешкото (свинско) сърце с ориз на фурна е много вкусно ястие....
2
Сърце от спанак и рикота
Загрейте малко зехтин в тиган с незалепващо покритие, излейте сместа и гответе до готовност на яйцата по ваш вкус.
В чиния сложете форма на сърце, оформете ястието украсете по избор....
Чай от Глог - билката на сърцето
Чаят от сушени плодове на глог е най-добрият лечител сред билките за сърцето!...
Домашна смес за засилване на сърцето
От сместа се взема 3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка, 30 минути преди хранене.
Рецептата за укрепване на сърцето е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012)...
За укрепване на сърцето - червен кантарион
Рецептата за запарка с червен кантарион за здраво сърце е от книгата на Людмила Бабенко - "Энциклопедия народной медицины", 2011...
Билкова запарка при прескачане на сърцето
Пийте три пъти на ден, като еднократната доза е 1 кафена чашка....
Ядеш хот-дог, вредиш на сърцето
Хот-догът е една от най-масовите храни за бърза закуска не само в САЩ, но на много места по света. В България включително.
Ново американско изследване на факултета на медицина в Харвард установи, че само по едно...
Свинско сърце тип Елена
След като оваляме хубаво свинското сърце, му пробиваме дупка, за да сложим конец и го закачаме на проветриво място без пряка светлина....
Торта Сърце за мъж
Веднага след като извадите изпечени блат от фурната, го изрежете във формата на сърце с помощта на форма.
Същото се повтаря и с останалите 6 топки тесто....
Памук розички със сърце от шоколад
От това тесто излязоха 12 бр. памук розички със сърце от шоколад....
Панакота сърце с орехи
На тънка струйка изсипваме прясното мляко и желатина към киселото.
Част от готовата смес слагаме в ринг, отгоре прибавяме натрошените орехи, след което довършваме догоре със сместа....
Сърце с ванилов пудинг
Оставя се отново в хладилника за кратко, после може крем питата да се нареже на парчета и да хапваме.
Сърцето с ванилов пудинг е страхотен десерт....
Свинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa.
Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона.
Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите....
Сладкиш-сърце с майонезаВсички сухи съставки се разбъркват добре и към тях се добавят водата и майонезата.
Сладкишът се пече в умерено загрята фурна за 25-30 минути, като се проверява с клечка, за да не изсъхне прекалено. Трябва да остане леко...
1