Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета за перфектна форма до КоледаИмаме малко време до Коледа, но то е напълно достатъчно да влезем във форма. Трайно отслабване не се постига с малки порции и глад....
1
Лазаня от А до Я
Оставете да ври поне 2 часа на много слаб огън.
Междувременно ако работите с готови кори за лазаня, трябва да я сварите в тенджера с подсолена вода и 2 с.л. зехтин....
Кафето, преди да стигне до нас
Като топла или студена напитка кафето се употребява почти от всички народи.
Кафето е станало любима напитка на хората от най-различна възраст поради приятния си специфичен аромат и вкус. То няма хранителна стойност...
Лошите навици водят до развод
Адвокатите от британска бракоразводна кантора определили кои са най-дразнещите навици на половинките, които могат да доведат до развод....
Перфектната вечеряВ не много голям съд се завира вода и се потапя морковът за около 2 минути, изважда се и заедно с краставичките се режат на лентички.
Гъбите се нарязват на филийки....
2
Перфектната закускаОставяте в тостера за 2/3 минути, за да се разтопи кашкавалът.
2. Нарязвате краставицата и ябълката.
3. Слагате всичко в чиния и добавяте 1 шепа микс от ядки и стафиди....
2
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето....
8
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Перфектната лесна МусакаКогато бухне силно, пускаме само грила на фурната на максимална температура, за да може заливката да придобие златист цвят за 3-4 минути.
Изваждаме от фурната и поднасяме с пресен магданоз....
6
Перфектната пържена цаца
После загряваме мазнина в тиган и пускаме вътре цацата с ръце бързо, внимаваме да не пръска олио.
На два или три тигана свършва рибата. Зависи от големината на тигана....
Перфектната шкембе чорбаСложете да заври и гответе 10-15 минути на слаб котлон.
Прибавете шкембето, сол и черен пипер на вкус. Може да добавите и една чаша от бульона, в който е вряло шкембето. Аз лично не го предпочитам. Въпрос на вкус е....
1
Коктейл Перфектната Любов
Изчакваме добре да се охлади този готов микс.
Пресипваме коктейла в охладена, висока и тънка чаша, допълвайки я с още лед.
Нашият коктейл Перфектната Любов е готов и чака да бъде изпит....
Перфектната шоколадова торта
За шоколадовия ганаш на водна баня разтапяме шоколада с маслото, добавяме сметаната, разбъркваме до получаване на еднородна смес без бучки.
Заливаме перфектната шоколадова торта и декорираме по избор....
Перфектната сладка баница
Печете корите на 180 градуса за около 20 минути, или до приятен загар.
Яйцата разбивате със захарта и ванилената захар. Прибавяте към тях затопленото мляко и бъркате с тел до разтварянето на захарта....
Перфектната градинска салата
Разбъркваме добре, ако е необходимо, добавяме още сол към перфектната градинска салата....
Перфектната Торта Гараш
После перфектната торта Гараш отива в хладилника за няколко часа.
Бон Апети!...
Перфектната турска баклава
Залейте горещия сироп върху баклавата и оставете да се напои хубаво.
Поръсете я с фино смлян шамфъстък, който може да запечете на сух тиган (ако ядките са сурови).
Перфектната турска баклава е готова....
Перфектната патладжанена разядка
Пасирайте до получаване на перфектно гладка разядка. Ако се налага, овкусете с подправки по ваш вкус.
Поднесете с брускети, препечени филийки или каквото обичате.
Перфектната патладжанена разядка е готова....
Пържен ориз не по китайскиВ тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
4