Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рапър се прехласна по Галена
Рапърите са на път да превземат звездите на фолка. Съчетанието от извивките на гласовете на едрогърдите фолк бомби и бързия поток от думи се превръща в перфектна печеливша комбинация.
Това доказа и рапърът 100 кила, който...
Джерард Бътлър се прехласна по софиянка
Холивудската звезда Джерард Бътлър, известен от кинохитовете 300 и Голата истина, се опита да си чукне среща с българска красавица, при това в движение по оживен булевард.
Русата хубавица, която най-спокойно си шофирала...
Преслава се прехласна по мацки от родния си град
И, без да се усети, Преслава се прехласна по гласовете на мацки, които са се родили на същото място, където и тя....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Блага вест! Радостин Кишишев стана баща
Екатерина-младша дава нов стимул за живот на Кишишев, който все още страда по загубата на първата си любов....
Сладкиш Кралица Елизабет
Като изстине, го залейте с кокосовата смес която приготвяте по следния начин в купа сложете млякото, захарта и маслото. Сварете до стопяването на маслото и захарта.
Махнете от котлона и добавете кокоса....
Toрта Кралица Елизабет
Оставяме изпечената торта да се охлади.
През това време приготвяме айсинга. В касерола смесваме маслото, кокоса и кафявата захар. След като маслото се разтопи прибавяме и сметаната....
Коктейл Африканска кралица
Смесете сок от манго, вермут и кафе и поръсете с индийско орехче.
Разпределете сместа в две големи чаши и долейте с добре изстудено мляко.
На ръбчето на чашата закрепете парченцето манго, прекарайте сламката през фурмата...
Коктейл Джинджифилова кралица
Разбийте кивито и крушата в блендер. Изсипете сместа в коктейлна чаша и прибавете водката.
Направете кубчетата лед на сняг и ги добавете заедно с шампанското или содата. Разбъркайте и поднесете с украса от парче киви....
Сладкиш Черешова кралицаТака те ще се задържат на повърхността и няма да паднат на дъното на сладкиша.
Сложете тавата във фурна на 170 градуса за около 40 мин до суха клечка.
Извадете тавата, оставете да се охлади сладкишът....
1
Кекс Кралица Елизабет
Накисваме фурмите в топла вода за няколко минути, след което ги наситняваме и ги миксираме с останалите продукти за кекса.
Изсипваме полученото тесто в подходяща форма или тава. Печем в загрята фурна до суха клечка....
Торта Кралица ВикторияСместа се разделя на две и се приготвят два блата, които се изпичат във форма, покрита с хартия, в загрята на 180 градуса фурна, за 35 минути. Блатовете се оставят да се охладят....
2
Коктейл Джинджифилова кралица
Разбийте кивито и крушата в блендер. Изсипете сместа в коктейлна чаша и прибавете водката.
Направете кубчетата лед на сняг и ги добавете заедно с шампанското или содата. Разбъркайте и поднесете с украса от парче киви....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатГотовото тесто е по-рядко от обикновеното за палачинки. Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре.
В намазнен тиган се изпържват палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Топящи се в устата манатарки
Гъбите се почистват внимателно - пънчетата се нарязват по дължина на дебели ивички, а шапките на парченца.
Манатарките се пържат за кратко на силен огън в голям тиган със загрят зехтин и малко сол....