Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Как да си сложа очна линия?
Малко парченце се поставя така, че единият му ръб съвпада с линията на долните мигли, а другият - с края на веждите....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да си направим очна линия
Носенето на очна линия дава акцент и съсредоточава вниманието върху вашите очи. Използвайте течна очна линия, за да дадете на очите си драматичен вид и ефекта на котешките очи....
Очна линия в стил Котешко Око
Следва нанасянето на очната линия – започнете от вътрешната част на клепача и с плавни движения издължете линията до края на клепача. Важно е в края му да направите линията малко по-дебела.
4....
Перфектната очна линия! Ето как да я постигнете
Опитайте всеки един от тях и преценете кой се поставя най-лесно./page
page3. Подпирайте лактите си
По време на нанасянето на очната линия трябва да фиксирате лактите....
Хитринки за по-лесно слагане на очна линия
Стъпка 3: Очната линия
Независимо какъв тип очна линия използвате, започнете като направите тънка линия на над миглите, направете същото и с другото око....
Коя е правилната очна линия според формата на окото?
За малките очи може да нанесете класическото котешко око, но за да отворите погледа, трябва да поставите на клепачите си сенки за очи в светъл нюанс, като наблегнете на вътрешната част на всяко око....
Как да направим карамел без грешкаВсеки може да разтопи захар на котлона, но само най-добрите готвачи могат да направят перфектния карамел, защото те напълно са овладели кулинарната техника за безгрешното карамелизиране на захарта. Ето и няколко съвета, с...
2
Очна хипертензия
Какво е очна хипертензия
Очната хипертензия представлява високо вътреочно налягане. Неизправността на дренажа в окото причинява високото налягане.
Очите постоянно отделят бистра течност, наречена вътреочна течност, която...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1