Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Галя от Каризма се готви за майчинствоГаля от Каризма се готви за майчинство
Галя, която дълго време бе дуетна половинка на Миро от Каризма, се е отдала на спокоен живот и иска в най-скоро време да осъществи желанието си да стане майка. Певицата, която след раздялата си с Миро направи едно впечатляващо...
Пита ЗлаткаПита Златка
Маята се натрошава, прибавя се захарта и се залива с малко хладка вода. Брашното се пресява със солта. Прави се кладенче в средата и в него се слагат бухналата мая, киселото мляко, разбитите яйца и 5 ½ лъжици олио....
Крем ЗлаткаКрем Златка
1
Разредете сместа с прясното мляко, сложете съда на котлон и бъркайте, докато се сгъсти. Добавете към сгъстения крем предварително накиснатия и разтопен желатин, сметаната и ванилията....
Десерта на Златка Димитрова с печена тикваДесерта на Златка Димитрова с печена тиква
1
Поръсете със смлени орехи и оставете десерта на Златка Димитрова с печена тиква в хладилника за кратко да се охлади....
Съвети за щастливо майчинствоСъвети за щастливо майчинство
В действителност тайната на щастливото майчинство в голяма степен се крие в това как се отнасяте към него - дар или сложност в живота ви....
Как се готви целинаКак се готви целина
1
Целината е богата на витамини и съдържа съвсем малко калории - 8 калории в сто грама продукт. Достъпна е през цялата година и съвсем не е скъпа. Целината е идеална за диета и за ежедневно ядене. Зелената част на...
Как се готви коприваКак се готви коприва
1
Може да се каже, че копривата е едно чудо с което ни е дарила природата. Тя е известна със своето стягащо, отхрачващо, тонизиращо, противовъзпалително и диуретично действие. Копривата е източник на бета-каротин, витамини...
Как се готви елдаКак се готви елда
9
Елдата е наричана още гречка и е продукт, който не е типичен за българската национална кухня. За нейна родина се смята Индия, а е изключително полулярна в Русия. Елдата е много полезна и дори се приема като заместител...
Как се готви езикКак се готви език
Преди да се готви, той трябва добре да се измие или да се бланшира и след това да се полее със студена вода. След това се слага в тенджера, залива се със студена вода и на слаб огън се загрява до кипване....
Как се готви артишокКак се готви артишок
След като знаете как се готви артишок, прочетете също: - как се вари артишок; - как се бели артишок; - как се яде артишок;...
Как се готви зарганКак се готви зарган
Зарганът е част от даровете на морето. Това е стадна хищна риба, която се отличава със силно източеното си и издължено тяло, както и силно издължените челюсти, подобни на човка. Често я бъркат със змиорката, но рибите са...
Как се готви лефер?Как се готви лефер?
Рибата лефер се готви по различни начини. Най-често се пече на скара, пържи се или се вари. Вареният лефер е много вкусен с пресни гъби, а печеният толерира различни съставки като сирене, чери домати и билки....
Как се готви ярешко?Как се готви ярешко?
Има държави, в които ярешко се накисва в мляко, като тук е моментът да уточним, че според някои вярвания ярешкото не трябва нито да се накисва, нито да се готви с млякото на майката-коза....
Как се готви херингаКак се готви херинга
Маринованата херинга е сред най-популярните у нас консервирани риби. Особено атрактивни са онези рулца от риба, които са набучени на клечка за зъби и са пълни я с маслинки, я с морковче или пък лук. Няма как да не сте...
Как се готви Фагри?Как се готви Фагри?
Ако не сте чак такива любители на рибата и не спазвате златното правило, гласящо че риба трябва да се консумира поне веднъж седмично (за предпочитане и повече), то надали сте чували за рибата фагри. Фагри е хищна риба...
Как се готви грахКак се готви грах
Ето че вече няма да се налага да се мъчите и да готвите граха по 3 часа или дори повече. А в какво да вложите готвен грах, вижте в галерията ни по-горе!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Алиша Кийс се наслаждава на майчинствотоАлиша Кийс се наслаждава на майчинството
Самата Кийс споделя в свое интервю, че майчинството и носи истинска наслада, а синът и 2-годишният Еджипт е „най-хубавото нещо, което и се е случвало някога.“ Соул дивата признава, че да дари с живот детето на своя съпруг...
Юлияна Дончева се наслаждава на майчинствотоЮлияна Дончева се наслаждава на майчинството
Майчинството й се отразява много добре и тя изглежда по-красива отвсякога. Отсега Юлияна преглежда рецепти за бебешки пюренца, тъй като смята да заложи на домашната храна за детето....
Връщане на работа след майчинствоВръщане на работа след майчинство
Следват много грижи и трепети, а в един момент се оказва, че отпуската по майчинство е свършила. Предстои връщането на работа. Това е още една важна и притеснителна стъпка в живота на младата майка....
За и против сурогатното майчинствоЗа и против сурогатното майчинство
1
Сурогатното майчинство е забранено от закона в Австрия, Германия, Норвегия, Швеция, Франция и някои щати на САЩ....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Изважда се и се оставя настрана. В същия тиган, ако е необходимо, се добавя още масло, сипват се чили люспите, риган, мащерка, пресован чесън и се готви при разбъркване за 30 секунди....