Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическите дрехи са винаги актуалниКласическите дрехи са винаги актуални
Понякога се налага да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови цветове, модели и тъкани. Но никога не е правилно да носите нещо, което не харесвате, защото просто е на мода....
Великден е, обличайте новите дрехи!Великден е, обличайте новите дрехи!
На Великден има традиция да се обличат нови дрехи. Те са символ на възраждането на новия живот през пролетта и на Възкресението....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
След 10 мин. може да започнете да приготвяте винаги сполучливите палачинки. Поднесете пухкавите палачинки със сирене, домашно сладко, шоколад или друго....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Винаги сполучлив кексВинаги сполучлив кекс
След изпичане на винаги сполучлив кекс охладете върху решетка и ако желаете, поръсете винаги сполучлив кекс с пудра захар....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
Винаги сполучливите палачинки са чудни!...
Винаги сполучливи целувкиВинаги сполучливи целувки
Насладете се на тези винаги сполучливи целувки....
Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!
А ако все пак много държите да перете машинно подобни материи, то винаги ги перете прибрани в отделна текстилна торба за пране, на ниски градуси и без центрофугиране. 4....
Шарен кекс винаги сполучливШарен кекс винаги сполучлив
2
Това е един шарен кекс винаги сполучлив!...
Винаги пухкав и сочен кексВинаги пухкав и сочен кекс
19
Истински пухкав и сочен кекс, който винаги се получава!...
Винаги сполучлив кекс с фантаВинаги сполучлив кекс с фанта
3
Винаги сполучлив, много мек и вкусен кекс с фанта за следобедното ви кафенце....
Винаги сполучлив кекс с какаоВинаги сполучлив кекс с какао
Чашата, която използвах, е с вместимост 250 мл. Включваме фурната на 160 градуса с вентилатор и слагаме решетката на най-ниското ниво, но не на дъното на фурната. Ако фурната ви няма вентилатор се включва на 250 градуса...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Новите поколения пробиотициНовите поколения пробиотици
Физиологичен дисбаланс на чревната флора, стомашно-чревни инфекции, храносмилателни смущения след прием на антибиотици – това са все състояния, при които първо се обръщаме към пробиотиците или към тези ‘живи’ бактерии...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...