Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джизъса пръска луди пари за раждането на Есмер! Искат 5-звезден луксДжизъса пръска луди пари за раждането на Есмер! Искат 5-звезден лукс
Въпреки честите скандали между Благой Георгиев и съпругата му Есмер ритнитопковецът се е приготвил да похарчи цяло състояние покрай майката на бъдещото си дете. Джизиса ще брои 930 000 рубли или 25 073 лева, за да може...
Кока Кола хвърля луди пари за подвеждащи изследванияКока Кола хвърля луди пари за подвеждащи изследвания
Най-големият производител в световен мащаб на подсладени напитки Кока кола спонсорира научно изследване, според което хората не трябва да се тревожат за това колко калории поемат с храната и напитките, а само да са физически...
Изумителна промяна! Вижте тези мъже, избръснали брадата сиИзумителна промяна! Вижте тези мъже, избръснали брадата си
Мъжете с брада са и доста желани от дамите. Въпреки че все още има жени, които смятат дългата брада за отблъскваща, все повече са тези, които се чувстват привлечени именно от буйното лицево окосмяване на един мъж....
Как да оформим брадата си?Как да оформим брадата си?
Тенденциите в прическите се менят всеки ден, като това важи не само за косата, но и за брадата на мъжете....
Хитринки за сгъстяване на сосовеХитринки за сгъстяване на сосове
А преваряването им може да доведе и до допълнително сгъстяване. За студени сосове – използвайте майонеза или заквасена сметана....
Съвети за сгъстяване на косатаСъвети за сгъстяване на косата
Днес мъжете и жените еднакво упорито търсят начини за запазване и сгъстяване на косата си. Напредъкът в науката може да промени визията на косата....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Азис не може да прежали брадата сиАзис не може да прежали брадата си
Без брада той изглежда доста странно за почитателите си, които са свикнали с катинарчето около устните му. Според самия певец брадата му, на която той посветил много грижи и внимание, била част от неговия сексапил....
Ники Михайлов брои луди пари на ходжа, за да го избави от проклятиеНики Михайлов брои луди пари на ходжа, за да го избави от проклятие
В истинско чудо се е видял футболистът Ники Михайлов. Вратарят е броил цели 250 долара на ходжа, за да елиминира проклятие. След неуспехите си на терена напоследък той решил, че или над него тегне проклятие, или някой...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета. В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Слагаме филето върху равна повърхност, и притискайки максимално острието на ножа към кожата, отделяме от нея филето. По същия начин почистваме и другото филе....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....
Любипитни факти за брадатаЛюбипитни факти за брадата
- Кои са най-сексапилните брадати звезди; - Мъжете с брада са по-предпочитани за сериозна връзка; - Как да укротите непослушната брада....
Крисия пръска хилядарки по кучето сиКрисия пръска хилядарки по кучето си
Тя е получила разрешение от родителите си и пръска хиляди левове по пухкавия си приятел, съобщава КлюкиБг. Малката богаташка му купува скъпи дрешки, аксесоари и храни....
Софка пръска парите си по родниниСофка пръска парите си по роднини
Софи Маринова напоследък не може да се похвали с това, че отделя внимание и средства за себе си, защото постоянно обгрижва нуждите на огромната си рода. Софи е известна с това, че е много щедра и според клюката някои...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Бъркаме до сгъстяване. 6. Добавяме запръжката към вече сварените месо и зеленчуци в тенджерата. Оставя се да поври още 3-5 минути. 7. Нарязваме зелето на много тънки ивици. То се слага последно....
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...