Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижи за смесен тип кожа
Насочете се към натурални и естествени продукти без масла, алкохол, аромати и други дразнители за кожата. Бъдете особено внимателни за наличието на на химикали....
Какъв е вашият тип кожа
За да се грижите правилно за вашата кожа, първо трябва да знаете каква е тя. Има пет основни типове кожа, към които можете да определите и вашата кожа – това са суха, чувствителна, комбинирана, мазна и нормална кожа....
Как да определите своя тип кожа
Всеки от тях изисква индивидуална и специфична грижа. За да изберете подходящите продукти за своята кожа, най-напред трябва да определите нейния тип – ето какъв е начина да го направите....
Прическите за всеки тип коса, които вталяват
Висок кок
Може да го направите на почти всеки тип коса. Той визуално привлича погледа към горната част на главата и кара лицето да изглежда по-издължено./page...
Най-добрите милинки със сирене
Традиционните милинки са ястие от българската кухня и в зависимост от региона те се различават по вид и име. Те се приготвят от вид многолистно тесто и сирене.
Първо, пресяваме брашното. Към него прибавяме солта и захарта...
Най-добрите бургери на света
Барбекю соса в тази рецепта за домашен бургер можем да направим предварително и да го държим в хладилник.
Слагаме каймите в голяма купа и добавяме галетата, Уорчестър соса, яйцето и един брой от кромида, нарязан на ситно...
Най-добрите американски макарони със сирена
Грамажът за различните видове сирена може да се промени според вкуса Ви, но важното за рецептата е общо кашкавалът от 4-те вида да е около 700 грама с допълнително поне 150 - 200 грама за поръсване в тавата.
Чесънът се...
Най-добрите свински уши на скара
Слагат се свинските уши в подходяща тенджера с вода, за да се сварят, водата се отпенва.
След като се избистри водата, се добавя дафиновият лист, нарязана глава лук на четири, кубчето бульон и зрънцата бахар. Вари се 45...
Най-добрите палачинки с прясно мляко
Разбийте яйцата със солта и захарта и добавете към тях зехтин, прясно мляко и светла бира.
Разбъркайте добре.
Сипете на порции толкова брашно, колкото е нужно, като разбърквайте задължително с телена бъркалка, за да...
Премахване на въшки с етерични масла
Премахването на въшки с помощта на етерични масла е доказало своята ефективност от далечни времена....
Ароматни масла, близки до човешката кожа
Масла, близки до човешката кожа. са бадемово, кайсиево, прасковено, маслата от маслина, авокадо и макадамия. Тези масла организмът ни приема най-добре....
Три етерични масла за сияеща кожа
Масло от чаено дърво
Маслото от чаено дърво действа благоприятно срещу различни кожни раздразнения....
Питки тип бретцел
Печете питките тип бретцел 30 минути или до хубава златиста коричка.
Използвайте ги за компания на всяко ястие или за направа на бургери и сандвичи.
Страхотни!...
Хляб тип Добруджа
Печем хляба тип Добруджа на предварително загрята фурна на 220 градуса 20 минути и още 15 минути на 180 градуса....
Курабийки тип Tutku
Всеки фитил се разрязва на малки парчета колкото лешник. Всяко малко парче се овалва на топче. Комбинират се 4 ягодови и 4 какаови топчета, като се нареждат в кръг през едно....
Хляб тип СандвичНаправете кладенче в брашното. Сложете в средата всички съставки и замесете гладко тесто (ще ви лепи малко, но това да не ви притеснява).
Намазнете голяма купа и го прехвърлете там. Завийте в стреч фолио и оставете да...
1
Пиле тип Ропотамо
Пилето се нарязва на големи парчета, осолява се и овкусява с другите подправки и оставяме да поеме подправките.
Лука нарязвам на много ситно, морковите се обелват и се настъргват. В 2-3 лъжици загрята мазнина се изсипват...
Ашуре тип купешко
Почистеното и измито жито се вари в 1.250 литъра вода, докато заври и се вари за 40 минути. Прибавя се солта преди да се отстрани от огъня.
Съдът с житото се поставя на топло място - има 2 варианта:
1. Поставя се в...
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на шаблон се изрязват 6 кръга с диаметър 20 см.
В средата на 5 от кръговете...
Руло за всеки празник
Заливаме сладкото руло с разтопените шоколад и масло. Украсяваме с добавки по избор!...
Пица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе.
Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Мезета за всеки поводЗамесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса.
Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира.
През това време изпържете...
1
Меденки за всеки поводЯйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти.
Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост.
Разточва се и с помощта на формички...
13