Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пица Снежен човек
Намажете отгоре с доматеното пюре и наредете парчетата от плънката, така че да изглеждат като копчета на снежен човек. Може да използвате колбаси по избор и каквото количество желаете....
Снежен човек от сирене
Миксираме двата вида сирене. Прибавяме наситнения чесън и подправките.
Оставяме всичко на хладко за половин час и използваме сместа за оформяне на различни по размер топчета.
С помощта на клечки за зъби се правят...
Снежен човек от яйца
С помощта на назъбеното ножче отрежете едно кръгче от моркова и го забучете най-отгоре като шапка на снежния човек, а за завършек поставете шапка от полови маслина.
Така направете още 2 снежни човека....
Картофена салата Снежен човек
Картофена салата Снежен човек е готова за сервиране на коледната трапеза....
Содена питка Снежен човек
Содена питка Снежен човек за Коледа или Нова година.
Поставяме пресятото брашно в дълбока купа. Към него добавяме киселото мляко, в което сипваме содата и я угасяме с малко оцет....
Млечна салата със снежен човек и елхичка
Приготвяме салатата , като посоляваме на вкус и разбиваме със зехтин, да се получи пухкава, гладка смес с блясък. Прибавяме към млякото нарязани на много ситно кисели краставички (3-4 бр.).
Оставяме салатата в хладилника...
Най-старият човек в света живее в БразилияНай-старият човек в света живее в градчето Карангола, щата Минап Фераиш. От своето раждане през 9 юли 1896 година до ден днешен тя никога не е напускала града....
5
Зеленият човек или истинската история на човека без лице
Легендата на Зеления човек твърди, че той свети в зелено в резултат на удар от светкавици или от някаква промишлена катастрофа....
На колко години и най-старият човек в светаЖена на 127 години се счита за най-старият човек в света. Кеси Каруева от село Гойти в Урус-Мартановския район на Чечня е родена през далечната 1884 г., разкрива вестник "Росийская газета"....
8
Най-лесният кекс на светаСушените или захаросани плодове могат да са кайсии, вишни, ананаси, стафиди, ягоди или от всичко по малко.
Пригответе си ореховите ядки и ако трябва, нарежете на дребно сушените плодове.
Включете фурната да загрява....
1
Шафранови кифлички на Света Лучия
В част от топлото мляко се разтваря маята, добавя се захарта, солта и всичко се разбърква. Оставя се за 5 минути.
Останалото мляко се смесва с шафрана, разтопеното масло и изварата.
В пресятото брашно се излива сместа...
Най-вкусните палачинки на света
Сервирайте най-вкусните палачинки на света със сладко, течен шоколад или пък със сирене....
Най-мързеливата лютеница на света
Пригответе голяма и дълбока тава с капак, която да може да влиза във фурната. Ако не разполагате с толкова голяма намалете количеството на съставките, или печете на два пъти.
Зеленчуците се измиват и подготвят. На чушките...
Най-добрите бургери на света
Вече сме готови да се насладим на най-добрите бургери на света с домашно направен барбекю сос.
Домашният барбекю сос правим по следния начин. Загряваме олиото в малко тиганче....
Алистър Кроули - Звярът 666 или Най-грешният човек на света
По това време английската преса го обявява за най-грешния човек на света. Алистър иска да създаде новия вид дете - лунно дете, което трябва да се зачене чрез специален ритуал....
Най-пухкавите японски кифлички в светаОставете най-пухкавите японски кифлички в света да изстинат, преди да ги извадите от формата.
Приятен апетит!...
1
Витрувианския човек
Четири лакътя са един човешки ръст, а широчината на разперените ръце е равна на височината на човек. Разстоянието от долния край на брадичката до темето е равно на една осма от ръста....
Пастички Свети Валентин
С формичка за сладки изрежете от блатовете сърчица. Сложете водата и захарта на котлона и щом захарта се е разтворила, добавете есенцията и махнете от огъня.
Съвсем леко сиропирайте сърчицата.
Разбийте маскарпонето...
Торта Свети Никола
Хубаво се разбиват белтъците с щипка сол на пяна и постепенно се добавя пудрата захар при непрекъснато разбиване.
Прехвърля се сместа в намаслена форма за торта и се суши на 150 градуса за около 40 минути. След това изключете...
Руска светла медовина
В емайлиран съд се излива медът, залива се с горещата вода и се оставя за 24 часа на топло.
След това се загрява за 1 час на слаб огън. Добавя се хмелът и се кипва, сваля се от котлона и се кипва отново.
След това...