Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
1
Спагети Забързаната домакиняСваряват се спагетите във вряща подсолена вода и се отцеждат. В тиган се загрява олиото, добавяме нарязан ситно лук....
7
Най-добрата мусака
Тук е втората тайна за уникалния вкус на най-добрата мусака – първо, се запържва каймата и тя наистина се запържва, да стане златисто-кафява, а не сива (виж снимките)....
Най-добрата лазаня
Изважда се от фурната, отстранява се фолиото, намалява се температурата на 180 градуса и се допича за още 25 мин.
Оставя се да отпочине за около 20 мин, сервира се.
Най-добрата лазаня е много вкусна....
Ордьовър Добрата снахаСпанакът се почиства и бланшира.
Яйцата се разбиват със сиренето, прибавят се 1-2 лъжици брашно, след което и спанака.
Овкусява се с подправки и с плънката се пълнят начуканите пилешки гърди....
1
Ордьовър Добрата снахаСпанакът се почиства и бланшира.
Яйцата се разбиват със сиренето, прибавят се 1-2 лъжици брашно, след което и спанака.
Овкусява се с подправки и с плънката се пълнят начуканите пилешки гърди....
1
Тежки мезета за коледната трапеза
Блаженето е елемент в българската традиция, при който за пръв път след постите на трапезата се слагат месни и млечни продукти....
Най-добрата салата Капрезе се прави ето така!
А ето как да си направите най-добрата салата Капрезе - съвсем сериозно!...
Най-добрата лазаня БолонезеПечете най-добрата лазаня Болонезе в предварително загрята фурна за 25 минути. Извадете фолиото и печете допълнително 25 минути. Охладете за 15 минути преди сервиране....
1
Най-добрата заливка за мусака
Заливката се разпределя равномерно върху вече запечената готова мусака, ястието се връща във фурната за още 15 минути или до получаването на апетитен златисто кафяв загар на най-добрата заливка за мусака....
Козе сирене със сусам за празничната трапеза
Топваме всяко парченце сирене първо в яйце, после в брашно, отново в яйце и накрая в сусам или бадеми, така че да се получи плътен слой....
Няколко хитринки с оцет за добрата домакиняЗа да е къщата винаги чиста, спретната и в перфектно състояние, добрата домакиня трябва да знае и някои тънкости и хитрости, с които ще се справи срещу дребните домакински проблеми....
1
Спасете останалата храна от трапезата ето така
По време на празници повечето домакини прекаляват с приготвянето на количество храна. И както знаем, грехота е да се изхвърля храната....
За добрата домакиня: какво е терин и гретен?
Всяка добра домакиня, която обича да угажда на семейството си с вкусни домашно приготвени ястия, е срещала безброй рецепти с термина „терин” или „гретен”....
Как да се грижим за добрата психика на детето
Значението на грижите за добрата психика на детето
Родителите предават на децата си не само част от генетичния си фонд....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Ето така трябва да се грижите за кожените чанти
Ето какво включват грижите за кожена чанта:
- Подобно на всички останали кожени вещи, никога не пробвайте да пускате кожената си чанта в пералнята, в сушилнята или пък да я гладите....