Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Емануела разказа за усамотяването си с Христо Живков
Поредните ексклузивни разкрития, свързани с ВИП Брадър 2016, направи певицата Емануела....
Емануела се разкая, прибързано обвинила Динев
Съжалявам, че намесих бащата на моя син, Димитър Динев, в грозна интрига, пише Емануела във Фейсбук. Тя добавя, че е постъпила много емоционално и необмислено....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Емануела подарява обувките сиПоп-фолк певицата Емануела реши да покаже щедростта си, като обяви, че ще подари половината от обувките си....
1
Гъбар разказа за срещата си с Йети
За свое страховито преживяване разказа мъж от Челябинска област, Русия....
Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото
Спрях да усещам краката и ръцете си, мислите ми изчезнаха, а времето сякаш спря, разказва пред руски сайт шокираната дама....
Джиджи Хадид разказа за страшното си заболяване
Една от безспорно най-сексапилните жени на планетата, супермоделката Джиджи Хадид, разкри всичко за болестта си. Оказва се, че именно тя е станала причина за рязката промяна в килограмите ѝ.
Хадид призна, че страда...
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Златка разказва живота си в клипове
Златка Димитрова реши да споделя всичко, което ѝ се случва, във видеоклипове, за да могат почитателите ѝ да са наясно с всеки един момент от живота ѝ. Плеймейтката, която стана блондинка срещу тлъст хонорар, всеки ден прави...
Бременната Емануела си извикала папараци
Според слуховете Емануела много добре е знаела, че я снимат, но небрежно се разхождала от магазин в магазин в един от столичните молове....
Певицата Пламена разказа за борбата си с анорексията
Младата изпълнителка Пламена Петрова, която по-рано тази година сподели, че страда от тежкото хранително разстройство анорексия, разказа пред Нова телевизия за всекидневната борба с това заболяване....
Мария Илиева разказа за най-големия си провал
Мария Илиева призна за свой голям провал. Певицата разкри, че е най-лошата домакиня на света. По време на гостуването си в предаването COOL...T по БТВ тя сподели, че не може да готви и се прежалва да забърка някоя манджа...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....