Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постно ядене с картофиПостно ядене с картофи
Обелете картофите, нарежете ги на едри парчета и сложете да се подварят (но не до пълна готовност) в подсолена вода. Извадете ги и ги отцедете....
Постно ядене с картофиПостно ядене с картофи
Обелете картофите, нарежете ги на едри парчета и сложете да се подварят (но не до пълна готовност) в подсолена вода. Извадете ги и ги отцедете....
Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
Когато си готвим ядене, слагаме 1 – 2 лъжици от заготовката. Като отворим бурканче, го държим на студено в хладилника. Видях рецептата в интернет....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Поднесете вкусното мезе с гарнитура по избор и любима напитка. Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Суловар - сиромашко яденеСуловар - сиромашко ядене
10
Нарежете филиите хляб на кубчета, сложете ги в гювече и ги запечете във фурната. Поръсете с половината натрошено сирене. Кипнете малко подсолена вода и сварете яйцето до забулване. Врялата вода, заедно с яйцето се излива...
Салата Асорти за всяко питиеСалата Асорти за всяко питие
Салатата Асорти за всяко питие е готова....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Пиле с бира по рускиПиле с бира по руски
Пилето се реже на едри парчета. Натърква се със сол и чесън и се оставя за половин час. Лукът се реже на шайби и се пържи до златисто. В отделен тиган се запържват парчетата пиле до златиста коричка. Добавя се бирата...
Дробчета по селски с бираДробчета по селски с бира
Сипват се бирата и водата и дробчетата се оставят да се изпекат около 40 минути на 180-200 градуса....
Яденето на насекоми – за вегани и вегетарианциЯденето на насекоми – за вегани и вегетарианци
10
Затова яденето на насекоми започва да се превръща постепенно в мода. Това е особено полезно за вегетарианците, които не осигуряват на тялото си достатъчно протеини, за да функционира напълно добре....
Отслабват ли по-бързо веганите и вегетарианците?Отслабват ли по-бързо веганите и вегетарианците?
Веганите и вегетарианците отслабват по-лесно, без да броят калории....
Вегетарианците са по-интелигентната част на човечествотоВегетарианците са по-интелигентната част на човечеството
Във войната между вегетарианци и месоядни вегетарианците печелят точки за коефициент на интелигентност и емпатия....
Как да оправим лютото яденеКак да оправим лютото ядене
Също така можете да намалите пикантността на ястието, ако го поръсите обилно с настърган кашкавал, тъй като не всяко ядене може да се съчетае с кисело мляко....
Пресни картофи по селски с бираПресни картофи по селски с бира
3
Сервирайте пресните картофи по селски с бира топли, поръсени със ситно нарязан свеж копър. Добър апетит!...
Печено пиле с бира по дупнишкиПечено пиле с бира по дупнишки
разрежете долната му част, за да го набучите по-лесно....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава. Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Вегетарианците са с по-слаба психика и боледуват по-честоВегетарианците са с по-слаба психика и боледуват по-често
2
Психическа нестабилност и редица болести дебнат вегетарианците. Това показва ново изследване, проведено от австрийски учени....
С какво да заменим късното яденеС какво да заменим късното ядене
3
Късно вечер можете да хапнете пресни плодове, например портокал и ябълка, като ги нарежете на парченца и всяко парченце предъвквате доста бавно. Един банан преди лягане успокоява нервната система и засища....
Свински джолани по баварски с тъмна бираСвински джолани по баварски с тъмна бира
Поднесете Свинските джолани по баварски с тъмна бира с картофено пюре или гарнитура по ваш избор, заляти със соса, който се е образувал при печенето. Добър апетит!...