Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ким Катрал заболя тежко
Бившата колежка на Паркър от Сексът и градът споделила пред нея, че заболяването е тежко и застрашава живота ѝ....
Владо Карамазов възхитен от Ким Катрал
Бях чувал, че прави чудеса на театралната сцена и наистина е много добра“, разкрива възхищението си актьорът.
В английската столица компания на Владо правил брат му Иван....
Ким Катрал доволна, че няма деца
Актрисата Ким Катрал, която стана известна като Саманта от Сексът и градът, признава, че е доволна, че няма деца....
Ким Катрал е отегчена от Саманта Джоунс
Ким разкри наскоро, че тя си е взела почивка от обичайния си план за здравословно хранене, което изключва свинското....
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пиле с ким
Задушете ситно нарязания лук с маслото, прибавете червения пипер, кима, и месото.
Посолете и задушавайте на тих огън, като доливате от виното. Поднесете с гарнитура по избор. Ако искате може да запечете за кратко във...
Кифлички с ким
Намажете с белтък и поръсете с ким.
Подредете кифличките в тава, застлана с хартия, и изпечете до готовност.
Поръсете готовите кифлички с ким с вода и завийте с чиста кърпа, за да си "починат"....
Питка с ким
Намажете с разбит жълтък и поръсете със ким и сусам. Сложете във фурна на 170 градуса за 40-50 мин до готовност....
Гризини с ким
Ако искате гризините с ким да останат хрупкави, след като се охладят добре, ги сложете в добре затварящ се стъклен буркан.
Да ви е сладко!...
Питки с ким
Разтворете маята в леко затопленото прясно мляко. В подходящ съд смесете брашното, пасираните картофи, размитата мая, маста и кима.
Добавете прясно мляко, така че да се получи средно твърдо тесто, което се омесва много...
Соленки с ким
Намажете ги с разбито яйце, поръсете с ким и ги сложете да се изпекат на 180 градуса до приятен лек загар....
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Украински соленки с ким
Намазват се с разбито яйце и се поръсват с морска сол и ким. Пекат се 20-25 минути на 180 градуса....
Домашни соленки с кимВърху всяка формичка се слагат по няколко зърна ким.
Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 мин. След като се опекат се изваждат от формичките....
5
Солен кекс с ким
Посипваме кекса с червения пипер, настъргания кашкавал и счукания ким.
Печем на силна фурна за 20 минути....
Ароматни соленки с кимЗамесете тесто от изброените продукти, разточете тестото на кора, намажете с разбит жълтък, поръсете с ким и нарежете на фигурки.
Подредете в намаслена тава и печете на 180 градуса за 15-20 минути....
2