Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съветите на Нова Кетъринг: Етикет и поведение на масатаЕтикетът за поведение на масата и общественият протокол не бива да се пренебрегват, тъй като те до голяма степен влияят на представянето ни в обществото....
3
Кетъринг хапки на клечка
Нарежете моцарелата на малки кубчета с големината на маслините.
Нанижете на клечка за зъби едната половина от домата, кубче моцарела, втората половина от домата и листенце босилек....
Готви като истински шеф със съветите от НОВА КетъринЕто малка част от техните готварски съвети и препоръки:
Полезни готварски съвети и препоръки от кулинарния екип на НОВА Кетъринг:
При готвене с извара внимавайте с добавянето на сол – солта овлажнява силно изварата...
2
Панирани кетъринг хапки
Нарежете филето на малки хапки. Разбийте яйцата и ги смесете с бирата. Отделно смесете брашното с подправките. Добавете към бирата и яйцата.
Разбъркайте получената панировка и потопете в нея рибните късове....
Лесни кетъринг хапки
С помощта на лъжица премахнете всички жълтъци и ги сложете в пасатор.
Добавете магданоза и майонезата. Пасирайте всичко, докато се получи приятна гладка смес.
След това напълнете с нея всички белтъци....
Най-странните обноски на маса
Афганистан
Към гостите се отнасят като към кралски особи. Те биват настанени най-далеч от вратата, на тях първо се поднася храна и се очаква те да изядат най-много. Те винаги получат и най-хубавите порции от всяко ястие....
Кетъринг хапки - 2 варианта
За втория вариант съм заменил с шпековия салам под него кашкавал и за завършек на парти хапките - маслина.
Поднесете тези кетъринг хапки и вижте как се разграбват за секунди....
Кетъринг хапки с пилешко
Надробете пилешкото месо на късчета. Смесете галетата със сухите подправки. В друг съд разбийте яйцата.
В трета чиния изсипете сусама. Оваляйте мръвките първо в галетата, след това в яйцата и накрая в сусама....
Кетъринг хапки в домашни условия
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите.
Намажете хлебните кръгчета с масло.
Обелете краставицата и я нарежете на колелца....
Кетъринг хапки с панирани кашкавалчета
Бързо и много вкусно предложение за кетъринг хапки с панирани кашкавалчета, подходящо за всеки повод.
Добър апетит с тези прекрасни сандвичи!...
Съвети при избор на нова пералня
Размер и обем
Преди да купите пералня машина, предвидете място, на което можете да я сложите. Това е полезно за всяка покупка за дома....
Какво се яде на Нова Година?
А за десерт, ако ви е останало въобще някакво място в стомаха, може да поднесете лесни новогодишни сладки или домашна медена торта....
Пита за Нова година
Готовото тесто се разделя на две топчета. Първото се разточва на кръгла кора с размера на тавата в която ще печем и се поставя върху хартия за печене....
Бисквитки за Нова година
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 7-8 минути.
Готовите бисквити се оставят да изстинат хубаво, след това се украсяват с фондан....
Торта Честита Нова ГодинаНе месим, а само толкова, колкото е нужно за постигане на гладкост.
Разделяме на 3 равни части и разточваме всяка на тънка кора....
4
Зелник за Нова година
Полейте зелника за Нова година с разтопено масло и сложете да се изпече в умерена фурна....
Торта за Нова Година
Така приготвената смес се сипва в тава с хартия за печене и се изпича в предварително загряна фурна на 160-180 градуса. Изпеченият и изстинал блат разрежете на 2 части....
Съвети при осоляване на кайма
Когато приготвите дадено ястие, след като го опитате и ви се стори не достатъчно солено, е лесно да му добавите малко сол. Не така обаче стои въпросът с каймата. Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем...
Солена торта за Нова година
Оставете новогодишната торта да стегне за една нощ в хладилник и на празника, точно в 12 без 5 я поднесете и си сипете по една чаша шампанско! Весели празници и наздраве със Солена торта за Нова година!...
Сладка баница за Нова Година
Празникът ще бъде чудесен с тази сладка баница за Нова Година на трапезата!...
Солени кошнички за Нова годинаПекът се в предварително загрята фурна на 170-180 градуса до зачервяване.
След като са изпечени, се вадят от фурната и се оставят да изстинат. Когато изстинат, се вадят внимателно от формичките....
1