Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Шофьорски кекс, който не съхнеИзважда се кексът и охладен се нарязва.
Чудесен не само за шофьори, но и за празник!
Бон апетит!...
1
Пържен ориз не по китайскиКогато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата.
Пържи се 2- 3 минути. Добавя и оризът и се запържва още 2-3 минути....
4
Кои породи котки не се разбират с бебета?
За съжаление далеч не всички котки са добре опитомени и някои от тях все още са запазили по-агресивните си черти от времето, когато са живеели в дивата природа....
Топящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес....
2
Пържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
За да не се мръщи малчуганът: Полезни и вкусни домашни супи и бульони
Когато се приготвя супа или бульон от месо, за предпочитане е птичето месо. За да се получи пълноценен бульон, измитите и нарязани парчета месо и кости се заливат със студена вода....
Как да се храним, когато вече не пушимТе са много важни за тялото, когато се опитвате да преодолеете стреса от липсата на никотин в организма ви....
2
Защо се тъпчем, когато вече не сме гладни
Според американски учени хормонът на глада предизвиква импулс, който ни кара да ядем дори когато не сме гладни....
Защо мъжете не разбират жените?По тази причина мъжът се ядосва, когато работи по нещо, а жената му говори и го разсейва.
Взаимоотношенията между мъжа и жената се разклащат, когато не осъзнаваме биологичните разлики помежду си....
1
В какво не бива да се превръщате, когато се омъжите?
Според специалистите съществуват няколко типа съпруги, които околните не могат да понасят при общуване, а какво остава за съпрузите им.
Съпругата, която се държи като майка
Тя глези съпруга си по всевъзможни начини и...
Защо мъжът не ви разбираДобре е обаче, когато искате нещо от мъжа, да му обясните подробно детайлите.
В противен случай той няма да се научи да ви разбира още дълги години....
2
Бухти, които се обръщат самиКотлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре.
Пържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....