Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
41
Покрийте тавичката с домакинското фолио и я мятайте във фурната, но по възможност по средата на горния и долния реотан. Включете горе и долу на 250 градуса - естествено без вентилатор....
Зелник по Малко ТърновскиЗелник по Малко Търновски
3
Най-отгоре слагаме 3-4 кори, надупчваме с вилица и заливаме с 1 яйце разбито с останалата газирана вода и малко олио. Печем във фурната на 180 градуса....
Зелник по Малко ТърновскиЗелник по Малко Търновски
3
Най-отгоре слагаме 3-4 кори, надупчваме с вилица и заливаме с 1 яйце разбито с останалата газирана вода и малко олио. Печем във фурната на 180 градуса....
Тайните за красота на французойкитеТайните за красота на французойките
4
Основното правило на французойките е да полагат усилия по всяко време на деня, за да изглеждат добре. Тогава не бива да ви се струва странно как те изглеждат винаги секси и съблазнителни....
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
На края се добавя моцарелата, нарязана на малки парченца. Сложете във всяко гювече по малко от мазнината, останала в тигана....
Яйца по малко по-различен начинЯйца по малко по-различен начин
Тези яйца по малко по-различен начин са подходящи и за обяд, и за вечеря....
Малко по-здравословни скаличкиМалко по-здравословни скалички
В подходяща купа смесете всички съставки (без шоколада и кокосовите стърготини), като разбърквате с дървена лъжица. Оформете скалички с желаната от вас големина и ги подредете в съд, който е покрит с хартия за печене,...
Малко по-здравословен сладък саламМалко по-здравословен сладък салам
4
Разбъркваме много добре с помощта на дървена лъжица, докато се оформи гъсто тесто....
Свинско филе с чесън и вино по ВарненскиСвинско филе с чесън и вино по Варненски
4
Свинското филе с чесън и вино по Варненски е готово....
Вкусни фусили за по-малко от часВкусни фусили за по-малко от час
Сварете пастата във вряща, подсолена вода, в която има малко олио. Обелете морковите и ги настържете. Лука нарежете на ситно. Чесъна обелете и нарежете на филийки. Разтопете маслото в тиган заедно с малко олио....
Кекс с какао и по-малко мазнинаКекс с какао и по-малко мазнина
Печете кекса в предварително загрята на 180-200 градуса фурна. По желание се поръсва с пудра захар....
Щипка сол е тайната за по-вкусно виноЩипка сол е тайната за по-вкусно вино
Специално напитките от сорта Кабарне стават по-вкусни и същевременно по-малко плодови....
Тайните на хубавото виноТайните на хубавото вино
Грижите, които се полагат, за да се достигне до добър краен резултат не са малко, а знаете, че всяка грижа оскъпява крайния продукт. 2....
Уроци по красота от французойкитеУроци по красота от французойките
Събрали сме най-добрите съвети на французойките, що се отнася до безупречен външен вид. 1....
Диетата на французойкитеДиетата на французойките
7
Французойките хапват храни, които обичат, когато поискат и не прахосват време и нерви да мислят за това какво по принцип е правилно да ядат, ето защо те не преяждат....
Миди с чесън и виноМиди с чесън и вино
Гответе под капак на бавен огън, докато се отворят мидите. Мидите с чесън и вино са много вкусни....
Mаринован чесън по студен начинMаринован чесън по студен начин
Ако ви се намира повечко чесън, а пък обичате да експериментирате със зимнина и мариновани чушки, стерилизирани гъби, изпробвайте и Маринован чесън по студен начин....
Скумрия с чесън по гръцкиСкумрия с чесън по гръцки
Поръсва се равномерно с нарязания на ситно чесън и се добавят дафиновите листа, черният пипер, олиото и 300 мл вода. Пече се във фурната, като рибата се обръща, когато е готова от едната страна....
Майонеза от чесън по гръцкиМайонеза от чесън по гръцки
Счукайте чесъна в хаванче, прибавете жълтъците, галетата, бадемите, черния пипер, солта и бъркайте до получаване на каша. След това започнете да прибавяте на капки зехтина....
Пиле с чесън по френскиПиле с чесън по френски
Смесете маслото с 3 счукани скилидки чесън и естрагона и намажете пилето, поставете го върху зеленчуците, а наоколо наредете останалите обелени скилидки чесън....
Свински ребърца от малко прасенце на барбекюСвински ребърца от малко прасенце на барбекю
Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично. Сервирайте с повече барбекю сос. Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови....
Домашна майонеза от чесън по гръцкиДомашна майонеза от чесън по гръцки
1
Постепенно и по малко прибавяме зехтина. Когото се поеме всичкият зехтин, доливаме лимоновия сок....
Печени картофи с чесън по италианскиПечени картофи с чесън по италиански
Добавят се нарязаните на ситно скилидки чесън, зехтинът, солта, черният пипер и риганът. Всичко се разбърква добре и се пече 1 час на 220 градуса, като на всеки 15 минути се разбърква с шпатула....
Кмерули – пиле с чесън по грузинскиКмерули – пиле с чесън по грузински
Пилето се разрязва по линията на гръдната кост и се сплесква. Натърква се със сол и черен пипер, слага се в тава и се полива с разтопеното масло. Пече се 30 минути на 200 градуса. Чесънът се нарязва на ситно....
Пуешко с чесън и бяло виноПуешко с чесън и бяло вино
Налейте малко водичка и сложете подправките. Затворете капака и задушавайте на слаб котлон до готовност. Извадете и преди да сервирате пуешкото с чесън и бяло вино, поръсете с пресен магданоз....