Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко от прозрачни ябълкиСладко от прозрачни ябълки
Ябълките се измиват добре, подсушават се и всяка ябълка се надупчва с клечка за зъби на десетина места. В голям широк съд се изсипва захарта, добавя се водата и се вари на бавен огън, докато захарта не се разтвори напълно...
Моята мусака с повече лукМоята мусака с повече лук
Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....
Вкусен постен ориз с повече зеленчуциВкусен постен ориз с повече зеленчуци
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
Посочи омъжената жена на снимката и разбери повече за себе сиПосочи омъжената жена на снимката и разбери повече за себе си
Предпочитате по-малко да говорите и повече да наблюдавате, когато сте в непозната компания....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Панталони за пълни жениПанталони за пълни жени
Платът е много важен, затова пълните дами трябва да се откажат от панталони от леки и прозрачни платове от типа на шифон, а също така и от сухи платове от типа на лен....
Как да бъдем себе сиКак да бъдем себе си
Проучването на принципа на пробата и грешката помага повече, отколкото си мислите; - Не се вторачвайте в миналото, като не си позволявате да се развивате....
Как да приемем себе си?Как да приемем себе си?
Приемането на себе си е основна стъпка в личностното развитие и постигането на психологическо благополучие. В свят, където сме изложени на социални стандарти и огромно разнообразие от очаквания, приемането на собствените...
Убий бедняка в себе сиУбий бедняка в себе си
8
Детството, изпълнено с лишения, влияе на физическото развитие на мозъка и дава на притежателя си ущърбен интелектуален потенциал. Разрушеният от бедността мозък не дава на човек възможност да се отърве от нея. Има връзка...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Кои са късметлийските зодии и кои трябва да разчитат повече на себе си?Кои са късметлийските зодии и кои трябва да разчитат повече на себе си?
Някои постигат повече с по-малко усилия, докато други трябва здраво да се поизпотят, за да постигнат целта си. Наричаме това късмет....
Мъжки панталони, които жените ненавиждатМъжки панталони, които жените ненавиждат
page1. 7/8 панталони Панталоните с тази странна дължина определено не са секси. За мъжете може и да са удобни, но повечето момичета не са във възторг от подобна гледка./page page2....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода. 2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...