Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отвара за подхранване на коса
В емайлиран съд се слагат нарязаните на дребно билки и се заливат със студена вода.
След 1 час билките се варят 1 – 2 минути, а след отстраняването на съда от огъня той се похлупва....
Маска за подхранване на коса
Получената течност се ползва за маска за коса, като се втрива в главата 30 минути преди миене....
Маска при загуба на коса
Правете процедурата преди всяко измиване на главата, за предпочитане лятото, когато има пресен бял равнец в изобилие. Изключително ефективно при загуба на коса....
За намаляване на апетита - царевична коса
Приема се по 1 супена лъжица, 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене.
Помага за намаляване на апетита и редуциране на теглото....
Присаждане на мозък - утопия или реалност
Присаждането на главен мозък е далеч по-рисково и трудно от присаждането на сърце. Главният мозък у човек е орган, който отговаря за индивидуалните особености на човек. Там е заключена цялата му личност....
Питка за всеки ден
От тестото се отделя малко топче за средата на питката. Останалото се разделя на 2 части. Първата се разточва на правоъгълник и намазваме с масло, навива се на руло....
Руло за всеки празник
Бъркаме на ръка до еднородна смес.
Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за 10 мин....
Пица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе.
Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Меденки за всеки поводРазточва се и с помощта на формички се оформят. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8-10 мин.
За предпочитане е да се оставят за поне 2 дни, за да омекнат....
13
Блини за всеки ден
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната гъстота като боза.
Загрява се тефлонов тиган, намазан с малко олио, и сипваме по един черпак от кашата....
Прическите за всеки тип коса, които вталяват
Висок кок
Може да го направите на почти всеки тип коса. Той визуално привлича погледа към горната част на главата и кара лицето да изглежда по-издължено./page...
Гарнитура за всеки вид риба
Измийте, обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете до готовност. Извадете и ги сложете в голяма купа.
Нарежете целината и лука на малки парчета....
Парти хапки за всеки повод
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра....
Празнична пита за всеки повод
Печете до приятен златист цвят на коричката на тази празнична пита за всеки повод....
Красива питка за всеки повод
Оставяме го да втаса за около 30 минути, след което мажем красивата питка с яйце и печем на 180°C за 40 минути.
Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод.
Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Празнична погача за всеки повод
Втората топка се разделя на 2 части, от едната част се прави топче, което се поставя в центъра на тавата....
Детска супа за всеки повод
Морковите се обелват, нарязват на ситно и се слагат да врят в бульона. Оставят се да къкрят, докато поомекнат, и след това се добавят и предварително почистените и нарязани на дребни кубчета картофи....
Лесна пита за всеки повод
Пече се предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се около 40 минути.
Лесната пита за всеки повод е готова....
Памук погача за всеки вкус
След това изпичаме до готовност и имаме разкошна памук погача за всеки вкус....
Вкусна закуска за всеки ден
Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност - около 20 минути. Сервираме закуската, нарязана на парчета.
Вкусна закуска за всеки ден!...
Вкусна питка за всеки повод
От маята, прясното мляко (леко затоплено) и захарта приготвяме закваска, към която добавяме и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса.
По-голяма част от брашното размесваме със солта и правим кладенче, в което чукваме...