Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перфектен ябълков сладкиш с кремПерфектен ябълков сладкиш с крем
Изстиналият крем се поставя в пош с кръгъл накрайник. Върху неопечения ябълков сладкиш се шприцова спирала от крем, като се започва от средата....
Как да приготвим перфектен яйчен кремКак да приготвим перфектен яйчен крем
Яйченият крем е основен при създаването на десерти с крем, и е известен като крем патисиер или сладкарски крем. Той се приготвя с добавка на нишесте или брашно и е идеален за пълнеж на торти. Този крем може да...
Следвайте тези стъпки за перфектен тен на лицетоСледвайте тези стъпки за перфектен тен на лицето
В галерията ни може да видите основните стъпки, с които фон дьо тенът ще е перфектно нанесен по лицето, без да има напластявания или път места, в които не сте размазали продукта добре....
Перфектен ХумусПерфектен Хумус
Блендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус. Чесънът и подправките са в количество по вкус. Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
Перфектен КадаифПерфектен Кадаиф
Може да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
Перфектен домашен кексПерфектен домашен кекс
Ползвам чаша с вместимост 250 мл. Всичко се разбива с миксер. Една част от кекса се отделя и в нея се слага какао. После във формата се слага, първо, от бялата част, после кафявата и накрая пак бялата. За да не...
Перфектен винен кебапПерфектен винен кебап
1
Нарязаното свинско на парчета изпържете в сгорещено олио в подходящ съд на котлона. Към края на пърженето прибавете нарязаните лук и морков. След малко прибавете червения пипер и разбъркайте. Скоро излейте виното...
Перфектен Ориз БасматиПерфектен Ориз Басмати
4
Ориз Басмати се отглежда в подножието на Хималаите в северозападна Индия. Счита се, че това е от онези хранителни продукти, които правят големи промени в кулинарията. Много по-различен от обикновения бял ориз и това се...
Перфектен Шоколадов МусПерфектен Шоколадов Мус
Разбийте жълтъците с половината количество захар добре, след което добавете коняка и доразбийте хубаво на пухкав крем. Използвайте пресни и проверени яйца....
Вредата от солариумаВредата от солариума
Солариумът стана тема номер едно, особено около абитуриентските балове. Всички девойки започнаха да посещават солариуми, за да придобият тен и да не бъдат „прекалено бели” на бала....
Опасности от солариумаОпасности от солариума
Затова, ако посещавате солариум, трябва да предприемете мерки за хидратация на кожата си....
Моя перфектен усукан тутманикМоя перфектен усукан тутманик
Разбивам маята със прясното мляко, 1 супена лъжица захар и 2 супени лъжици брашно и оставям да шупне. След активирането на маята и с останалите продукти за тестото, замесвам леко, нелепнещо тесто. Оставям го да отпочине...
Моят перфектен шоколадов сладкишМоят перфектен шоколадов сладкиш
Моят перфектен шоколадов сладкиш е чудесна идея за бърз сладкиш за следобедно кафе! Източник: Ани Георгиева Георгиева - Българските ястия и рецепти...
Перфектен козунак без месенеПерфектен козунак без месене
2
Тестото за козунака може да се приготви от сутринта, а да се пече вечерта или на другият ден. Разтопеното масло го оставяме малко, да се охлади на стайна температура. За плънката смесваме всичко в купа, нарязваме локума...
Перфектен хляб с лимецПерфектен хляб с лимец
Смесваме маята със хладката вода и зехтина и оставяме настрани за 5 минути да шупне. В купа смесваме двата вида брашно и солта. След като маята е починала, я добавяме към брашното. Бъркаме с дървена лъжица, докато...
Перфектен лаврак на фурнаПерфектен лаврак на фурна
Добър апетит с този наистина перфектен лаврак на фурна!...
Перфектен конфитюр от малиниПерфектен конфитюр от малини
Сложете малините в голяма тава и ги засипвате със захарта и ги оставяте да престоят една нощ. Добавете към малините водата и ги пресипете в голяма тенджера на котлона. Варете на слаб огън. По време на варенето може да...
Учените доказаха вредата от ученетоУчените доказаха вредата от ученето
9
А ученето, уви, не дава разнообразието на опита, който човек трябва да получи в тази възраст....
Перфектен телешки език в маслоПерфектен телешки език в масло
Хапнете с голямо удоволствие този перфектен телешки език в масло - наистина е страшно вкусен!...
Учените откриха основната причина за дислексиятаУчените откриха основната причина за дислексията
До този извод са стигнали учени от Мичиганския институт по неврология....
Каква е разликата между BB крем и фон дьо тенКаква е разликата между BB крем и фон дьо тен
Знаете ли каква е разликата между ВВ крем и фон дьо тен? Има ли ли сте колебания относно това от кой продукт да си купите и реално от кой продукт имате нужда? ВВ кремовете актуална и неделима част от ежедневието на дамите...
Учените откриха начин да променят кръвната групаУчените откриха начин да променят кръвната група
Учени разработиха прост метод за промяна на кръвната група....
Перфектен козунак в хлебопекарна, кукър и фурнаПерфектен козунак в хлебопекарна, кукър и фурна
В съда на хлебопекарната се слагат всички течни съставки, после се добавят сухите. Маята да е най-отгоре. Включва се на програма тесто. След първото спиране (около 15 мин) се пуска отново програмата. След следващото спиране...
Лесен загар без солариумЛесен загар без солариум
Солариум? Право на избор. Но и въпрос на здраве. Днес ви предлагаме няколко народни рецепти, с чиято помощ можете да придобиете тен в домашни условия, без да напредите на здравето си....
Бременната Жизел събира тенБременната Жизел събира тен
Бременната моделка Жизел Бюндхен не спира да събира тен по баровските плажове, без да се страхува от факта, че вече е в напреднала бременност. Според красавицата слънцето няма как да повлияе лошо върху състоянието...