Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ядките от праскови - за какво да ги използваме
Горчивото масло, съдържащо се в ядката, е използвано в козметиката.
А под формата на вкусен прасковен пай или прасковен сладкиши, сочните летни плодове влизат в менюто ни и ни доставят радост....
Как да хербаризираме растения и за какво да ги използваме
Това обаче не пречи Вие сами да покажете на детето си как да хербаризира растения и за какво може да ги използва....
Непознатите и редки плодове - за какво да ги използваме?
Използвайте драконов плод в свежи салати или го добавете в екзотични коктейли за уникален вкусов ефект....
Не хвърляйте обелките от зеленчуците! Вижте за какво да ги използвате
Бульонът е важна добавка към всяко солено ястие, тъй като му придава по-плътен и наситен вкус. Освен това подобрява значително и аромата на гозбите. Днес в търговските вериги можете да откриете всевъзможно сухи или течни...
Какви са четките за грим и как да ги използваме
Четките за грим за нужни, тъй като с тях козметичните продукти се нанасят по-лесно, покриват много по-добре кожата и гарантират по-голяма продължителност, отколкото ако нанесете гримовете си с пръсти.
1. Четка за...
Листа от папая - как да ги използваме
Вижте още ползи на сока от папая и за какво помагат семената папая....
Каква захар да използваме?
Каква захар да използваме?
Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....
Летни кремчетаОставете летните кремчета 1-2 часа в хладилник преди да поднесете.
Летните кремчета са готови....
15
Летни чушки
Чушките се почистват от семките и се разрязват на две половини, да се получат малки лодчици.
В купа се разбиват яйцата и към тях се добавят натрошено сирене, топено сирене и заквасената сметана....
Летни гювечета
Ароматизираме с индийско орехче, като продължаваме да бъркаме, най-добре с дървена лъжица още за 2-3 минути на силен огън....
Менструалните чашки: Защо трябва да ги използвате по-често?
Смята се, че между 75 и 90% от жените, опитали веднъж менструална чашка, я използват редовно....
За какво да използваме банановите кори?
Те не знаят каква грешка е това, но сега ще ги светнем по въпроса!
Ето няколко причини, заради които да не изхвърляте банановите кори на боклука!
1....
За какво да използваме кокосовото масло?
А всъщност може спокойно да се използва за готвене. В тропическите райони то е широко разпостранена мазнина в кулинарията. Създава проблеми само при алергични към него хора....
За какво да използваме зеления чай
Зеленият чай се използва от хиляди години. Той е вкусен, а и е доказано, че има редица ползи за здравето от употребата му....
За какво може да използвате бебешкото олио
Вижте в галерията ни за какво може да използвате бебешкото олио, без да се притеснявате, че ще си навредите....
Да се справим с летните горещини: Ето какво да консумираме и какво не!
Летните жеги могат да бъдат доста трудни за понасяне, особено когато температурите превишават 30 градуса....
Желирани летни шотове
Залейте с плодовия сок и приберете шотовете в хладилника, за да стегне желатинът.
Желираните летни шотове са готови....
Моите летни кюфтета
Объркваме сместа добре и изпържваме нашите летни кюфтета.
Пържим картофените кюфтенца в мазнина, като овалваме в брашно всяко едно, докато го оформяне.
Да ви е сладко с моите лесни и вкусни зеленчуков кюфтенца!...
Летни гювечета Касиопея
Измийте и нарежете зеленчуците. Разпределете в гювечетата по равно от продуктите.
Подправете с подправките.
Печете похлупени на умерена фурна около 25 минути или до готовност....
Бързи Летни Шотове
И един съвет - сложете чашките за шот предварително във фризера, да се охладят. Извадете ги и напълнете непосредствено преди сервиране.
Наздраве!...
Печени летни зеленчуци
Използвайте тези печени зеленчуци като гарнитура или за лека вечеря!
Да ви е сладко!...
Летни зеленчукови кюфтета
Настъргваме тиквичките, посоляваме ги и оставяме да се отцедят. Сваряваме картофа и морковите. Сварения и обеления картоф го намачкваме със сиренето.
Настъргваме морковите при изцедените тиквички....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....