Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик за нула времеТутманик за нула време
Печете разкошната баница за 20 мин. в умерена 180-градусова фурна без да отваряте вратата, след това увеличете градусите на 190 и допече до златисто. След тожа може да поднесете топлия тутманик за нула време....
Феноменална разядка за нула времеФеноменална разядка за нула време
Бележка: Ако желаете разядката за нула време да бъде с по-гъста консистенция, може да настържете краставицата и да изцедите водата от нея, след което да я сложите към съставките и да миксирате....
Домашна гранола за нула времеДомашна гранола за нула време
Домашната гранола за нула време е хрупкава, полезна и вкусна....
Чеснова разядка за нула времеЧеснова разядка за нула време
1
Добавете майонезата и разбъркайте добре чесновата разядка за нула време....
Патладжанена салата за нула времеПатладжанена салата за нула време
Блендираме си чесъна, кориандъра и зехтина. Добавяме ги към салатата и разбъркваме патладжанена салата за нула време....
Агнешки котлети за нула времеАгнешки котлети за нула време
Агнешките котлети за нула време са много вкусни!...
Рибна плакия за нула времеРибна плакия за нула време
Нарежете лука на полумесеци, а моркова настържете на ренде. Сложете тиган на котлона, сипете зехтина и маслото и загрейте. Добавете лука, запържете за минута, разбъркайте и прибавете морковите. Подправете със сол и прясно...
Икономичен сладкиш за нула времеИкономичен сладкиш за нула време
1
Може да проверите и с клечка за зъби, ако остане кексово тесто, не в готово. След това извадете от фурната и като изстине, изсипете конфитюра и останалата смес. Доизпечете икономичния сладкиш за нула време....
Вкусни гювечета за нула времеВкусни гювечета за нула време
След 15-тина минути ги извадете и чукнете вътре по едно яйце, върнете във фурната и печете до готовност. Вкусните гювечета за нула време са чудни....
Картофено изкушение за нула времеКартофено изкушение за нула време
1
Печем върху не много силен котлон за около 5 минути, след което с помощта на капак или голяма чиния (като внимаваме да не си изгорим ръцете) обръщаме картофения "блат", мажем тигана/ тавата с 2 с .л. олио и връщаме "блата...
Шоколадово изкушение за нула времеШоколадово изкушение за нула време
3
Разтваряте маслото, млякото, захарта и какаото на бавен огън до получаване на леко гъста хомогенна смес и отделяте около 1 ч.ч. от нея настрани да изстине....
Уникална зелева чорба за нула времеУникална зелева чорба за нула време
1
Уникалната зелева чорба за нула време е готова....
Сладкиш с извара за нула времеСладкиш с извара за нула време
Загряваме си фурната на 200°C и печем сладкиша с извара. Готовия диетичен сладкиш оставяме да се охлади и обръщаме. Поднасяме парче от сладкиша с извара за нула време със сладко по-избор....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Захлупете и върнете за десетина минути във фурната. Поръсете с нарязан магданоз. Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Сладкиш с черен чай за нула времеСладкиш с черен чай за нула време
Намазняваме си тавичката и сипваме получената смес. Печем лесния кекс на 180°C за 45 минути. Изваждаме сладкиш с черен чай за нула време и оставяме да се охлади. Може да поръсите с пудра захар....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Гнезда от кайма с яйце за нула времеГнезда от кайма с яйце за нула време
Печете 40 минути на 200°C гнезда от кайма с яйце за нула време....
Зеленчуково руло с месна плънка за нула времеЗеленчуково руло с месна плънка за нула време
След това го завих на руло. Направих допълнително млечен сос с копър и чесън....
Крехки пържоли с праз и гъби за нула времеКрехки пържоли с праз и гъби за нула време
Печете във фурна до зачервяване и извиране на виното и водата, трябва да останат на мазнина. Крехките пържоли с праз и гъби за нула време са готови....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....