Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта Обичам теПечем блат като за реване на 180 градуса.
Като изстине, режем на на две.
Сиропираме с компот от ягоди. Между блатовете мажем с крема от сметана. Отгоре покриваме пак със сметана.
Оформяме украса от разбитите на...
8
Кренвирши Обичам теКренвиршите се обелват и цепват на две по дължина като разрезът трябва да стига на 2 см от края.
Двете стърчащи половинки се прегъват така че заедно с неразрязания край да образуват сърце.
В долния край на сърцето...
1
Пица Обичам теРазточвам тестото с точилка във формата на сърце, надупчвам го с вилица и го намазвам с доматен сос.
Пека го 10 минути на горен и долен реотан при 200 градуса и след това отгоре слагам руколата, гъбите и другите продукти...
3
Мъфини Обичам теРазбиваме маслото със захарта. Прибавяме яйцата, като ги чукваме едно след друго при непрекъснато бъркане. Пресяваме смесеното с бакпулвера брашно. Започваме да прибавяме млякото и брашното, като ги редуваме, към маслената...
1
Ето защо нахутът е толкова полезен!
Това е и причината да е толкова харесван от вегетарианците. Когато се комбинира с пълнозърнести култури, нахутът осигурява същото количество протеини, както и месото....
Разкриха защо големите вечери ни стресират толкова много
Работата е там, че много от хората нямат капацитета да водят повече от четири разговора наведнъж и подобно стечение на обстоятелствата предизвиква у тях притеснение и дори стрес....
Ароматните пъпеши: Ето защо тялото ги обича
През лятото пъпешът е незаменим ободряващ и много ароматен плод, който задължително трябва да консумираме. Той е предпочитан в много летни рецепти. Любим плод е и на българската трапеза....
Ето защо пръстите ви се подуват
Когато консумираме прекалено много натрий, тялото ни започва да задържа вода, а последиците са отоци и високо кръвно налягане....
Ето защо хората не ви харесват
Споделянето на много информация ще накара да останалите да се колебаят и да смятат, че навлизате в личното им пространство....
Необвързана и на 30: Ето защо е толкова яко!
Учиш се от грешките на другите
Околните правят толкова много грешки, че може да се поучиш от тях и да си спестиш куп главоболия./page
page5....
Защо пишкате толкова често?
Има хора, които измерват разстоянията, когато пътуват, не в изминати километри, а в необходими почивки за пишкане. Освен това в киното винаги седят близо до изхода, ако им се наложи да излязат по време на прожекцията, а в...
Защо обичамеРомантичната любов мотивира хората, а нуждата да обичат и да бъдат обичани подхранва системата за възнаграждение в мозъка....
7
Ето защо ви болят зърната на гърдите
Понякога усещали ли сте болки в зърната на гърдите? Питате се на какво се дължи това неприятно чувство и дали е свързано със сериозен здравословен проблем? Е, ще ви успокоим - повечето поводи за болки в тази деликатна зона...
Защо шамфъстъкът е толкова скъп
Но какво прави цената на шамфъстъка толкова висока? Днес ще разгледаме няколко причини, поради които шамфъстък е скъп.
1....
Помело - защо е толкова полезно?
А ето и какви са неговите полезни свойства:
- В сушеното помело има много малко въглехидрати, но и малко количество витамин С....
Как да обичате себе си, за да ви обича и светът
Помогни ни да обичаме себе си толкова, че да можем да простим на всички, които някога са ни наранили. Дай ни кураж да обичаме семейството и приятелите....
Ето какво обичат да чуват жените!
Доказано е, че освен с очите човек обича и с ушите си. Една жена може да бъде поласкана по много начини, но това са осемте неща, които буквално ще разтопят сърцето ѝ:
Много си красива....
Защо е толкова важно пинсетата ви е да от стомана?
На пазара има много пинсети, за чиято изработка е използван никел. Пинсетите от никелова сплав са вредни!...
Ето защо пиянският глад ви кара да преяждате
Ако не можете да приключите нощта, в която сте си позволили да разпуснете с големи количества алкохол, без да нападнете хладилника в търсене на някакви тестени изделия или визита до близкия нон стоп за някакви хрупкави...
Искаш да не те хапят комарите? Ето как!
Малко неща са по-досадни от сърбежа, предизвикан от ухапване от комари....
Мента - защо е толкова полезна?
Има много видове мента, като ще е интересно да научите, че дори и джодженът е вид мента....
Хуск - защо е толкова полезен?
И печените с него изделия се оказват много пухкави, порести и въздушни....
Защо авокадото е толкова скъпо?
Не е ли това още една причина авокадото да е толкова скъпо?
- У нас, както и във всички европейски държави, авокадото пристига от много далечни разстояния като Мексико, Нова Зеландия, САЩ и т.н....
Защо тараторът е толкова полезен?
Не само е много лесно да се направи, но е толкова освежаващо и полезно предложение....
Хронохранене - защо е толкова важно
Сутрин тялото произвежда най-много кортизол. Той е отговорен за стреса и за регулирането на храносмилането. Осигурява доставянето на хранителни вещества до всички части на тялото....