Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет основни акцента във френския стил на обличане
Именно французите са нацията, която поставя основите на модата и затова техният стил е сочен за еталон. Класика, елегантност и простота са ключови понятия за френския стил на обличане.
1. Неутрални цветове – черно...
Акценти в средиземноморския стил в интериора
Ръчно изработени акценти в интериора
Ръчно изработените и нарисувани декорации и акценти са често срещани в средиземноморския стил....
Агнешко на барбекю в Тандури стил
Сервираме вкусното агнешко на барбекю със свежа салата или със зеленчуци на скара.
Агнешко на барбекю в Тандури стил е наслада за сетивата....
Торта Трите шоколадаТорта Трите шоколада е страхотна.
P.S. Млечно-сметановата е общо 2.1 литра. За всеки един от блатовете се отделя по 500 мл и за желатина още 200....
15
Кекс Трите чаши
След като поизстине кексчето, го поливаме с разтопения на водна баня шоколад и го доукрасяваме с бонбонки....
Торта Трите вкуса
Разделете пакета с бисквити на 3 равни части (8 бисквити). Потапяме всяка една в прясното мляко и ги редим, така че да се оформи блат....
Предястие Трите прасенцаПоставят се в чиния трите прасенца, пред тях се разпръскват ленти от краставица нарязани с белачка за картофи.
В средата за разкош едно пържено кюфте и листа пресен магданоз....
6
Гозба Трите лука
Котлонът се намалява на 2 или най-много на три и се оставя ястието да набъбне под похлупак.
Източник на рецептата е д-р Лили Влахлийска...
Див лаврак на фурна в баски стил
Нарежете картофите на тънки кръгчета от около 2-3 мм. Лука направете на тънки полумесеци.
Подредете в тавата на един пласт, като може да застъпвате леко....
Ябълков сладкиш Трите чашиИзключително лесно е да запомните рецептата на този ябълков разкош, защото основните съставки са три : брашно, захар и грис.
Точно от тук идва и името на сладкиша Трите чаши....
2
Крем Торта Трите Шоколада
За най-тъмният мус използвах 200 г черен шоколад на SALUT -50%, колкото е по-голям процентът, е по-хубаво. За млечния и бял мус същите съставки, но шоколадът съответно е млечен на SALUT и бял на Милка....
Историята на Сюлейман Великолепни
Сюлейман Великолепни е един от най-великите владетели на Османската империя....
Фокача в Аржентински стил
Оставете отново на топло, за да се надигне тестото.
Изпечете във фурна до 200 градуса, до получаването на кафеникав загар.
Фокачата в Аржентински стил е готова....
Сирене в италиански стил
Сиренето в италиански стил е много вкусно.
Източник: MasterChef J. Mielle
Забележка: Ползва се тиган с добро незалепващо покритие. Топките от сиренето повече време се пекат на котлон, отколкото да се пържат....
Сьомга в мексикански стил
С помощта на царевичните обелки завийте сьомгата и изпечете рибата в загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.
Сьомгата в мексикански стил е готова....
Паста в гръцки стил
Пенето се пече на 180 градуса за около 50-60 мин.
Пастата в гръцки стил е много вкусна!
Източник: BuzzFeed
Забележка: Тази рецепта е вид гръцко Пастицио....
Пилешки гърди стил Калабрезе
Заедно с тигана се поставя във фурната на 200 градуса за 15-20 мин, докато се разтопи моцарелата и получи хубава запечена коричка.
Пилешките гърди стил Калабрезе са много вкусни.
Източник: MasterChef J....
Палачинки във френски стил
Поради липсата на захар тези палачинки във френски стил могат да се сервират както със сладко, така и със солена плънка....
Телешко в терияки стил
Поднасяме телешко в терияки стил със салата върху канапе от сварен басмати ориз и поръсваме със сусам....
Пълнени камби - мой стил
Отгоре разпределям филаделфията по равно на всяка чушка. Поръсвам отгоре със сол и малко черен пипер. Запичам пълнените камби - мой стил до златисто.
Бон Апети!...