Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се епилираме с конец?
Макар навлизащите с "гръм и трясък" модерни процедури по обезкосмяване като лазерна и фотоепилация да стават все по-популярни и лесно достъпни, няма как да не споменем и най-елементарната епилация с конец, практикувана...
Как да се епилираме без болка
В никакъв случай, защото обикновено жените се епилират по няколко пъти в месеца....
Освен в Бермудския триъгълник, хора изчезват и в триъгълника Бенингтън
Енигмата, която представлява Бермудският триъгълник го прави толкова известен.
Чували ли сте обаче за триъгълника Бенингтън?
Триъгълникът Бенингтън е страховито място, където загадъчно изчезват хора....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Бисквитена торта-триъгълник
От двете по-дълги страни трябва да останат по две двойки бисквити. Тези две двойки бисквити се хващат от долната страна на целофана и се сгъват внимателно нагоре, така че да се получи триъгълник....
Бермудският триъгълникБермудският триъгълник е легендарна област в Атлантическия океан между Пуерто Рико, Флорида и Бермудските острови, в която се случват необясними явления....
21
Хрупкави триъгълници
Разрязва се на триъгълници, които се нареждат в тава и се пекат на 200 градуса до златиста коричка. Сервират се с кетчуп или с майонеза....
Медени триъгълници
По желание може да се добави настъргана плодова кора.
Тази смес се разточва на пласт с дебелина 1 сантиметър и се оставя да се охлади. Преди сервиране се нарязва на триъгълници....
Овесени триъгълници
Нарежете на 8 триъгълника.
Намажете с олиото голям тиган и изпържете овесените триъгълници. Като се стегнат, внимателно ги обърнете и пържете от другата страна за около 2 мин....
Сиропирани триъгълници
Нагъваме кората, така че да се получи триъгълник.
Поставяме всеки триъгълник в тавичка и печем до готовност.
След като извадим вече готовите сладкиши, ги поливаме със сиропа, които е вече изстинал....