Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тенденции в маникюра през есен 2023
Сиропираните нокти са на мода
Новост, която ще виждате много повече, са сиропираните нокти....
Тенденции при дамските чанти тази есен
Чанти с животински косъм
Популярната тенденция на дамски чанти с животински косъм от външната страна остава модерна и през новия сезон 2014/2015....
Модни хитове тази есен и зима
Няколко основни тенденции ще са на мода през идващата есен и зима според световните дизайнери. Модерното ще достига и двете крайности – от консервативното до екстравагантното.
1....
Говеждо месо, печено по модата
Първо начукайте месото, а след това го шпиковайте с малки парченца сланина.
Загрейте мас в подходящ тиган и запържете говеждото равномерно от всички страни. След това добавете при него маслото, парчето от телешко краче...
В крак с модата с металически татуси
Бляскави и ефектни, металическите татуси са истински хит през това лято. Освен това рисунките са временни, което ги прави още по-примамливи за хората – със сигурност няма да има време да ви омръзнат.
Всеки, който желае...
Погача Златна есен
Разтворете маята и захарта в леко затоплените мляко и вода. Покрийте съда с кърпа и оставете на топло за 7-8 минути докато шупне.
В купа пресейте брашното и направете кладенче, в което чукнете яйцата, заделяйки жълтъка...
Желе Златна есен
Добавя се гроздовият сок, всичко се прецежда, оставя се да се охлади за 20 минути, разпределя се в купички или чаши и се оставя в хладилника да се стегне....
Бишкотена торта Есен
На другия ден се нарязва на квадрати и сервираме, като върху всяко парче торта поставяме по една бисквитка листо, за да напомня, че е есен!...
Плодов сладкиш Есен
В купа се разбиват яйцата със захарта с миксер до побеляване. Добавя се прясното мляко, олиото и се разбърква с брашното смесено с бакпулвера.
Отделя се една вода чаша и се оцветява кашата с какао. Разбърква се добре...
Баница с късмети за 2018-та
Ако остане плънка, я намазваме на най-горната кора на баницата.
Нарязваме баницата на няколко парчета и с четката поръсваме с газирана вода отгоре....
Кекс със сливи Есен
Пресейте брашното със малко сол, ванилия и бакпулвера.
Разбийте яйцата със захарта на пухкава кремообразна смес, добавете олиото и киселото мляко, продължете разбиването до хомогенна смес.
Намажете форма за кекс с малко...
Редена салата за годината на кучето 2018
Нарежете сварените предварително в подсолена вода пилешки гърди на малки кубчета. Почистете и сварете морковите и картофите, след като се охладят, настържете на ренде поотделно.
Разделете сварените яйца на жълтъци и белтъци...
Консервиран пачи крак
Когато гъбите си пуснат водата, прибавете всички останали съставки. Намалете котлона и задушете за 5 минути. Махнете от котлона.
Отцедете гъбите и ги наредете в буркани, като отгоре оставите малко място....
Маринован пачи крак
Оставете маринования пачи крак да се охлади и съхранявайте бурканите на тъмно и хладно място....
Ябълков сладкиш с бисквити Златна есенПрибавя се олио и обелени, нарязани на малки кубчета две ябълки и две бисквитки Златна есен.
Накрая прибавяме брашното и с лъжица се разбърква на гъста кексова смес....
1
Плодов нектар с дъх на есен
Почистете плодовете от семки и дръжки. Нарежете ги на парченца. По желание, може да обелите корите.
Сложете плодовете в съд за варене, добавете 1 1/2 л. вода, изсипете захарта и варете, докато плодовете омекнат и захарта...
Пачи КракПачи крак /Cantharellus cibarius/ представлява вид базидиева гъба. Може да се срещне и под наименованията лаберка, жълтурка и дивисилка. Разпространена е в голяма част на Северна Америка и Европа, а нейни разновидности се...
2
Тайната на хитовете
Гриерсън анализирал абсолютно всички параметри на хитовете. Той сравнил тяхното темпо, тоналност, брой на използваните акорди и диапазон от тонове. Оказва се, че при всички хитове излизат много общи параметри....
Ризото с пачи крак
Накъсайте пачия крак и го запържете в малко сгорещено олио, докато си пусне леко водичката.
Прехвърлете в отделен съд заедно с бульончето и загрейте още малко мазнина на око в тигана....
Задушени гъби Пачи крак
Първо почиствам гъбите с кухненска кърпа и изсипвам в тиган на средна степен да пуснат соса си, добавям скилидките чесън с бучка масло.
Леко задушавам и добавям виното, изсипвам сметаната, пилешкия бульон, накъсаното...