Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да нанасяме хайлайтър?Как да нанасяме хайлайтър?
Ето някои прости правила как да нанасяме хайлатър? Най-напред, нека кажем, че този продукт се предлага под различни форми – на прах, в течно състояние, като пудра, като молив, като стик....
Как да нанасяме спирала?Как да нанасяме спирала?
Ако сте решили да добавите сенки за очи, го направете преди нанасяне на спирала. Така, миглите ще придобият визуален обем за допълнителен ефект. Хубаво е спирала да се нанася на два слоя. 5....
Как да нанасяме автобронзант правилно?Как да нанасяме автобронзант правилно?
Ето някои тънкости за правилно нанасяне на автобронзант. 1. Препоръчва се кола маска или бръснене 24 часа преди нанасяне на автобронзант, за да се възстанови кожата и порите да се затворят. 2....
Как правилно да нанасяме пудраКак правилно да нанасяме пудра
Нанася се с памучен тампон, който след това се изхвърля. Пудрата във вид на перлички придава свежест на кожата. Тя се нанася с дебела четка....
Как правилно да нанасяме червилото?Как правилно да нанасяме червилото?
Молив за устни Що се отнася до молива за устни, има много и различни съвети. Някои гримьори предлагат моливът да бъде като цвета на кожата ви, а други смятат, че е по-добре моливът да бъде в тон с червилото ви....
Кейк МолиКейк Моли
2
Извадете от фурната и оставете да се охлади за 10 минути. Вземете кейка Моли от формата и обърнете в чиния. След това го оставете да изстине напълно....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да нанасяме фон дьо тен?Как да нанасяме фон дьо тен?
Трета стъпка – нанасяне! Как да нанасяме фон дьо тен? Фон дьо тенът се нанася, като се започва от централната част на лицето – отвътре - навън....
Какъв молив за устни да изберем?Какъв молив за устни да изберем?
Освен това моливът за устни трябва да бъде мек, за да можете да го нанасяте с лекота върху устните си. Първо нанесете лек филм вазелин на устните....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да не се размазва черният моливКак да не се размазва черният молив
Така че размазаният черен молив вече няма да ви притеснява....
Как да оформим веждите си с моливКак да оформим веждите си с молив
Основно правило при нанасянето на молив за вежди е то да става по посока на косъма, като се правят съвсем леки щрихи. В никакъв случай не нанасяйте молива хоризонтално с цел да не изглеждате като анимационен персонаж....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да нанасяме правилно серум за мигли?Как да нанасяме правилно серум за мигли?
Как да нанасяме правилно серумът за мигли? Най-напред се уверете, че кожата около очите ви е добре почистена и ако носите контактни лещи, задължително ги махнете преди да нанесете серума....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....