Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да използваме соевото мляко
Внася им малко сладост и дори можете да използвате версиите на соево мляко с ванилия или шоколад за допълнителен вкус;
- Кафе със соево мляко. Малко соево мляко е идеално в кафето....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Риган - кога и защо да го използваме
В медицината екстрактът от риган се използва при лечение на инфекции на репродуктивните пътища, при болезнена менструация, гъбични инфекции, стомашни разстройства и др....
Как се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Сол за миялна машина - защо, кога и как да използваме
Как да използваме сол за миялната машина
За да използвате сол за миялната, отворете вратата в долната част на съдомиялната машина - под долната тава. При всички миялни машини отделението за сол е разположено там....
Кога да използваме сода и кога - бакпулвер?На тестото с добавен бакпулвер не са необходими нито кисело мляко, нито оцет.
Ако решите да използвате сода бикарбонат и рецептата го изисква, то преди това задължително трябва да я "загасите" за кратко....
5
Защо да използваме канела?
Много използвана съставка е и за приготвяне на различни магии с канела, особено любовни, но нека оставим това за любителите на окултното, а тук да разгледаме ползите за тялото от консумацията на канела....
Кога да използваме зехтин вместо олио?
На кого да се доверим и има ли значение по какъв начин ще използваме олио и зехтин? Отговорът на този въпрос е категорично ДА....
Електрокардиограма – кога, как, защо?
Едно от най-разпространените изследвания в съвременната медицина е електрокардиограмата. Звучи сериозно и плашещо, но в действителност не е процедура, от която да се притеснявате. Не е болезнена, не отнема много време и няма...
Абразио - как, кога, защо
Абразиото, или още известно като кюретаж, е операция, която се прилага на жени, за изстъргване лигавицата на матката. Шийката на матката се разширява с помощта на инструмент, наречен дилататор. След това ендометриумът леко...
Как да използваме лимона
Вътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
Как да използваме стевия
Ето как можете да я използвате и в своята кухня.
Метод 1 - Използване на стевия в течна или прахообразна форма
Използвайте чисти капки стевия....
Как да използваме хуск?
- Хускът може да се използва веднъж, за облекчаване на запек или можете да го добавите в ежедневната ви диета. Това ще подобри работата на вашата храносмилателна система....
Масло от рапица - кога да го използваме
То може да се използва за приготвяне на ястия и сосове, маринати, както и за овкусяване на салати. Най-добре е да го използвате сурово....