Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спирали с желирани бонбони
Триъгълниците се свиват, за да придобият форма на спирали. Редят се в тава, постлана с хартия за печене. Поръсват се с кафява захар и се пекат 20 минути на 180 градуса....
Спирали с домати и моцарела
Оставя се да престои 1 минута, за да се овкуси. Сервира се веднага в затоплени чинии.
По желание се добавя пекорино....
Бутер спирали с шунка и маслини
Разстелете бутертестото го намажете с доматеното пюре.
Подредете шунката отгоре и поръсете с настърган кашаквал и риган на вкус.
Разпръснете нарязаните маслинки и навийте на хлабаво руло.
С остър нож нарежете и...
Антипасти - бутер спирали с бекон и маслини
Готовите спирали разпределяме върху дървена дъска или плато и аранжираме антипастите с листенца ароматни свежи билки, цели маслини и люти чушлета.
Антипастите - бутер спирали с бекон и маслини са готови....
Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала
Старайте се да нанасяте спирала в корените
Опитайте се да нанасяте продукта и в корените на миглите си, а не само в краищата. Със спирала, започваща от корените, миглите ви ще изглеждат по-обемни и съблазнителни....
Как да нанасяме хайлайтър?
Правило номер 1 при поставяне на хайлайтър е, че се нанася с едно движение, не се напластява. Разнасянето му става с четка или с ръце....
Как правилно да нанасяме пудра
Нанася се с памучен тампон, който след това се изхвърля.
Пудрата във вид на перлички придава свежест на кожата. Тя се нанася с дебела четка....
Как да нанасяме черен молив?
Експериментирайте и открийте своя любим начин за нанасяне на черен молив....
Как правилно да нанасяме червилото?
Как правилно да нанасяме червилото? Въпреки че всяка от нас си има свои собствени методи и трикове за поставяне на червило, ако следвате тези стъпки, ще получите един съвършен завършек....
Как да нанасяме автобронзант правилно?
Ето някои тънкости за правилно нанасяне на автобронзант.
1. Препоръчва се кола маска или бръснене 24 часа преди нанасяне на автобронзант, за да се възстанови кожата и порите да се затворят.
2....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да нанасяме фон дьо тен?
Трета стъпка – нанасяне!
Как да нанасяме фон дьо тен? Фон дьо тенът се нанася, като се започва от централната част на лицето – отвътре - навън....
Плосък ръжен хляб спирала
Изпечете ръжения хляб спирала на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 35-40 мин....
Бисквити спирали
Пресейте брашното. Добавете захарта, ванилията и нарязаното на парчета охладено масло. Бъркайте сместа, докато стане на трохи. Разбийте яйцата и ги прибавете.
Върху посипана с брашно повърхност омесете гладко тесто. Разделете...
Кашкавалени спирали
Оставя се да почине 30 минути. В загрятата мазнина се налива на тънка струя тестото, като се оформят спирали. Може да се използва фуния, за да бъде дебелината на спиралите еднаква....
Кренвирши спиралиПолучава се спирала.
Изважда се шишчето и нареждаме кренвиршите в намазана с олио тавичка.
Печем 20 минути в загрята на 180 градуса фурна. Бързо и уникално!...
3
Сладки спиралиЗахарта и маслото се разбиват на крем, добавя се прясното мляко и яйцето. Започва добавянето на брашното пресято с бакпулвер. Омесва се гладко тесто.
Разделя се на две части, като към едната добаряме какао и омесваме...
1
Шарени спирали
Разбийте маслото със захарта, за да получите пухкава смес. Добавете последователно яйцата и пресятото с бакплувера и содата брашно. Разбъркайте до гладка смес и с нея омесете тесто....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....