Съвети при избор на блендерСъвети при избор на блендерИзборът на блендер е труден, тъй като на пазара има изключително богат избор от предлагани продукти. Преди да вземете своето решение, е добре да се съобразите с няколко критерия....
Кренвиршки с колбас по изборКренвиршки с колбас по избор
15 Юни
Печем кренвиршките с колбас по избор във фурна загрята на 220 градуса до зачервяване....
Торта с нишесте по изборТорта с нишесте по избор1 чаена чаша от 300 мл. За блата - яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Добавя се олиото после брашното, нишестето и бакпулвера. В тава се застила с хартия за печене . Пече се на 180 градуса за около 45 мин....
Лесно руло със сладко по изборЛесно руло със сладко по избор
06 Февр.
Динева Р.
Лесното руло със сладко по избор е чудна следобедна закуска....
Постен сладкиш със сладко по изборПостен сладкиш със сладко по избор
28 Юни
Стейси
В голяма купа се смесват всички сухи съставки - брашно, какао, сода, канела, джинджифил и се разбъркват. Към тях се добавят олиото и чашата топла вода, след което всичко се разбърква - за предпочитане с миксер на ниски...
Доматена яхния с месо по изборДоматена яхния с месо по изборПодправяме готовата доматена яхния с месо по избор с кравето масло и я поръсваме с дребно нарязания магданоз. Поднасяме селската яхния с вкусна пърленка или пухкава домашна питка....
Лесна туршия Златанова (със зеленчуци по избор)Лесна туршия Златанова (със зеленчуци по избор)
28 Окт.
2
marcheva14
Зеленчуците се почистват, нарязват на средни парчета и се поставят в голям съд. Заливат се с маринатата, която не се кипва, тя е сурова. Оставят се така за 24 часа, като се разбърква колкото се може по-често....
Съвети от старите книги при избора на меса за готвенеСъвети от старите книги при избора на меса за готвенеВижте тази селекция от съвети от старите книги при избора на месо за готвене. Пуйки и кокошки - краката трябва да са черни и меки, а ноктите къси....
Бърза пица с арабска питка и плънка по изборБърза пица с арабска питка и плънка по изборПуснете фурната да загрява. Сложете една от арабските питки в подходящ съд и гарнирайте със зеленчуците. Поръсете обилно с кашкавал и запечете в предварително загрятата фурна до разтопяване на кашкавала. Може да приготвите...
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продукти
06 Август
Ivana Georgieva
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети и хитринки при варене на бобСъвети и хитринки при варене на боб
22 Август
Стан Ой
Ето затова днес ще ви разкрием съвети и хитринки при готвене на боб. 1. Най-напред изберете още в магазина боб, на който не му трябва много време за варене. Обикновено това е указано на опаковката на продукта....
Полезни съвети при печене на тестени изделияПолезни съвети при печене на тестени изделия
01 Март
Христина
Това се дължи не само на липса на опит, но и на неспазване на ценни съвети. Кулинарните специалисти препоръчват винаги да се спазват някои важни съвети при печене на тестени изделия....
Съвети, за да стане каймата по-сочнаСъвети, за да стане каймата по-сочнаВсички обичаме сочни кюфтета, без значение дали са пържени или на фурна. Когато се омесва каймата, кюфтенцата се овалват в брашно и се оставят за 30 минути да си поеме брашното. Така стават хем по вкусни, хем не прегаря...
Прости срещу сложни въглехидрати - кой е правилният избор?Прости срещу сложни въглехидрати - кой е правилният избор?Изборът на подходящи въглехидрати може да отнеме време и практика. Можете да започнете да правите по-здравословен избор, за да енергизирате тялото си и да го предпазите от дългосрочни усложнения....