Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
При последния път трябва да се изпари цялата течност. Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Е239 - какво трябва да знаем?Е239 - какво трябва да знаем?
Ето какво още трябва да знаете за Е239 Това вещество има физически характеристики на стъкловидни мъниста или се среща под формата на прах без мирис, но с леко сладък вкус....
Е270 - какво трябва да знаем?Е270 - какво трябва да знаем?
Консултирайте се с вашия личен лекар, преди да употребите тази добавка!...
Женшен - какво трябва да знаем?Женшен - какво трябва да знаем?
При обобщаване на данни от многогодишни наблюдения може да се направи заключение, че женшенът не трябва да се разглежда като лечебно средство със специфично действие при едно или друго заболяване....
Какво трябва да знаем преди печенето в солариумаКакво трябва да знаем преди печенето в солариума
Днес ще поговорим за правилата, които трябва да спазваме при ползване на соларуим. Устройствата за изкуствен загар са два вида: за домашна употреба и професионални, които ползват салоните за красота....
Какво трябва да знаем преди теглене на жилищен кредитКакво трябва да знаем преди теглене на жилищен кредит
Какво трябва да знаем преди теглене на жилищен кредит И така, имайки предвид че тези кредити са за доста големи суми, в този случай е особено важно да проучите добре договора и различните условия, които ви предлагат банките...
Какво трябва да знае детето преди първи класКакво трябва да знае детето преди първи клас
Детето трябва да знае как да се храни само, как да си връзва обувките, как да ви се обади, ако изпита нужда, какво да прави, ако се изгуби и т.н....
Ето какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотициЕто какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотици
Да, пробиотиците са полезни, но трябва да знаете някои неща, преди да започнете да ги приемате. Неща, за които производителите често (и съвсем умишлно) пропускат да ви уведомят....
Инсулин - какво трябва да знаемИнсулин - какво трябва да знаем
Не знаем какво го причинява. Диабетът тип 2 е свързан с модифицируеми рискови фактори за начина на живот, а също има и силни генетични и семейни рискови фактори....
Гликопротеини - какво трябва да знаемГликопротеини - какво трябва да знаем
Гликопротеинът е вид протеинова молекула (белтък), към която е свързан въглехидрат. Този процес се случва или по време на транслация (синтез) на протеина, или като последваща модификация в процес, наречен гликозилиране....
Херниопластика - какво трябва да знаемХерниопластика - какво трябва да знаем
Винаги е важно да се направи преди това проба за чувствителност към анестетика, както и да се попълни предоперативния лист, за да може да се уточни дали пациента страда от някакви хронични заболявания, имал ли е операции...