Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо днешните връзки се разпадат толкова бързоЗащо днешните връзки се разпадат толкова бързо
Мъжете се държат много по-женски, а жените много по-мъжки – факт, който води до бързо разпадащи се връзки и самотно живеещи мъже и жени....
ЗадъхванеЗадъхване
Лечение на задъхване След като лекарят установи точната причина за задъхване, той формира курс на лечение, който зависи от конкретното заболяване....
ЗадъхванеЗадъхване
Причини за задъхване Редица са заболяванията, които могат да причинят задъхване. Така например този здравословен проблем може да е сигнал за заболявания на сърдечно-съдовата система или астма....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Бързо ТирамисуБързо Тирамису
7
Бързото Тирамису е готово....
Бързо кремчеБързо кремче
Бързото кремче е готово....
Бързо гювечеБързо гювече
Полива се с малко олио и се пече за 15 минути на 190 градуса. Чуква се яйцето и гювечето се връща във фурната за кратко, да се изпече яйцето....
Бързо кьопоолуБързо кьопоолу
Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер. Слагаме сместа в дървен съд, добавяме счукан чесън и размачкваме докато патладжанът стане на каша. Поръсваме...
Бързо ходене - защо е толкова полезно?Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Бързото ходене е комбиниране на полезното с приятното, което превръща тази физическа активност в забавление....
Защо саксийните ми теменужки умират бързо?Защо саксийните ми теменужки умират бързо?
Въпреки това трябва да знаете някои основни правила при отглеждането им, за да не се чудите защо саксийните Ви теменужки умират бързо. Ето някои ценни напътствия: 1....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре. Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре. В намазнен тиган се изпържват палачинки. От всяка страна се мажат с масло....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Разликата между двете рецепти е, че в първата по-дълго време засъхват и повече се слепят, вероятно това се дължи на добавката на брашно, докато при втората рецепта бързо засъхват и най-вече, което на мен ми харесва, че се...
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Бързо селско рулоБързо селско руло
Завиваме на сладко руло и оставяме да се охлади. Поръсваме с пудра захар. Бързото селско руло е много вкусно....
Бързо бисквитено рулоБързо бисквитено руло
Сметаната се разбива с пудрата захар и стопения на водна баня шоколад. Разделя се на две и едната част се смесва с мармалада. Бисквитите се потапят в кафето и се слепват със сметаната, смесена с мармалада....
Бързо редено РататуйБързо редено Рататуй
Тавичката намазваме със зехтин и подреждаме зеленчуците, като ги редуваме, както се прави класически Рататуй. Върху тях слагаме нарязаните на ситно зелени подправки и нарязания на филийки чесън....