Търсене в статии
Видове целувкиЗа такава галантна целувка мечтаят почти всички жени.
Френската целувка, която във Франция е известна като английска целувка, включва контакта на двата езика....
Торта ЦелувкаКъм тази смес добавят натрошените целувки.
Оформя се тази смес в желаната форма и се прибира в хладилник, за да стегне хубаво. Сервира се студена....
ЦелувкиГотовите целувки трябва да са с мека сърцевина. Извадете ги и ги махнете от тавата, едва след като изстинат....
Какво издава първата ти целувка с Него?Има определени показатели, за които си струва да помислите след първата си целувка. Например това само невинна целувка ли беше? Партньорът ви отпусна ли се по време на целувката или бързаше?...
Как да направим страхотни целувкиЗа да направите перфектни целувки, трябва да спазвате няколко правила. Белтъците трябва да са студени, а съдът, в който се разбиват – кристално чист....
Коктейл Трънкова целувкаУкрасяваме готовия коктейл Трънкова целувка с усуканата портокалова коричка и добавяме бъркалка.
Насладете се на уникалния вкус на коктейла....
Коктейл Тропическа целувкаАнанасът, прясно изцеденият портокалов сок и текилата се смесват в блендер.
Сместа се изсипва в подходяща чаша, добавя се гренадин и се разбърква.
Сервира се със сламка и резен портокал (или ананас)....
Шейк Шоколадова целувкаСметаната се завърта като целувка.
Може да се добавят и шоколадови пръчици за разкош.
Поднася се охладен....
Домашна торта ЦелувкаРазбиваме добре яйцата заедно със захарта. Към тях добавяме содата и майонезата, след което разбъркваме. Пресяваме си брашното и го добавяме към получената смес. Всичко се разбърква добре до получаването на хомогенна смес...
Торта Голяма целувкаШприцовайте целувки върху блата. Изпечете на 120 градуса. Декорирайте със стафиди....
Лесна торта ЦелувкаЯйцата се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното и какаото. Сместа се пече в тавичка 15-20 мин. при 200-250°.
Изпеченият блат, след като изстине, се сиропира с компот и се намазва с някакво сладко....
Коктейл Плажна целувкаРомът, лимоновият сок, ананасовият сок и ликьорът се разбиват заедно с леда в шейкър.
Коктейлът се разпределя във високи чаши, чиито ръбове предварително са топнати в студена вода и след това са потопени в захарта, за...