Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кренвирши в риза
Кренвиршите се цепват по дължина и в средата им се слага резен кашкавал, кетчуп и ситно нарязан магданоз.
Всяка кора се намазва с маргарин, в нея се поставя по 1 кренвирш и се увива на руло.
Рулата се нареждат в тавичка...
Учени: Кафе + цигара е много лоша комбинация
Не малко изследвания учените са провели и за кафето и цигарата в комбинация. Почти всеки пушач е на мнение, че кафе без цигара няма същия вкус и сякаш не е пълноценно....
Правилата на мъжката ризаРизите с дълъг ръкав са подходящи най-вече за делови срещи. Те са удобни, но на бизнес среща трябва да са допълнени задължително със сако или пуловер без ръкави.
Класическата бяла риза е подходяща за всички случаи, може...
1
Как се носи мъжка риза?
От друга страна много от мъжете се интересуват от коя страна трябва да се намират копчетата. Това правило идва още от миналото, когато копчетата са били изобретени....
Правилната риза за всеки повод
Каква е разликата между празнично облекло и такова за коктейл? За всяко събитие има различен дрескод. Обикновено на подобни поводи се изисква да се сложи различен вид риза.
Ако са ви казали празнично облекло – това ще...
Ром и подходящи комбинации
В зависимост от уникалните условия, в които е отгледана тръстиката, както и техниките, използвани при производството му (а има много), този възхитителен продуктт може да варира от сладък и светъл, до тъмен, опушен и всичко...
Най-лошите модни комбинацииНаред с многото подходящи комбинации между дрехите в модата има и такива, които са меко казано неприемливи....
2
Риза от деним - как да я съчетаем
Макар че на пръв поглед изглежда единствено небрежна, с правилното съчетание може да я носите на много места.
Тази риза бе много популярна през 90-те години, а сега модата по нея ще се възроди....
Много пухкави палачинкиПоднесете много пухкавите палачинки със сирене или любимо сладко, течен шоколад и айран.
Може да ги използвате за направата на сладка или солена палачинкова торта....
4
Много орехова торта
Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи....
Много бухнал тутманик
Оставяме тестото отново да втаса и печем много бухналия тутманик във фурната на 170 градуса с вентилатор за около 40 минути....
Много вкусни ХинкалиКъм каймата добавете бекона, нарязан на ситно лук, чесън, сол, кимион, лют пипер и магданоз и сипваме около 120 мл вода и размесваме хубаво.
Замесваме тесто от брашното, водата 150 мл и солта, тестото трябва да е стегнато...
1
Много шоколадови бисквитки
Ако шоколадът не е много мек, първо го затоплете в микровълнова фурна за 20 секунди.
Прибавете брашното и отново разбъркайте.
Нарежете натуралния шоколад и ядките на ситно....
Много плодов сладкиш
Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!...
Много Вкусни БухтиВ купа се разбиват яйцата със захарта и солта. Разбърква се содата за хляб в киселото мляко да шупне и сипваме в яйцата.
Добавя се брашното и замесваме средно меко тесто. Покрива се с кърпа и оставяме да почива за 15-...
9
Много сладки рози
В купа се смесват олиото, кравето масло, киселото мляко, гриса, яйцето, бакпулверът, ванилиите и брашното.
Омесва се тестото, разточва се и се изрязват кръгове.
Слагат се един до друг 3 кръга, като се застъпват....
Много пухкава погачаТака сутринта ще ви е много по-лесно и ще започнете деня с приятен аромат на хляб.
Размийте маята в 1 к.ч. студена вода. Прибавете млякото, захарта, солта, олиото и чукнете яйцата....
2
Много вкусни соленки
От маста, солта, яйцата (отделя се малко за намазване преди изпичане), бакпулвера, млякото и брашното се замесва тесто, което не лепне.
Разделя се на две части, едната част се разточва на 3 мм дебелина, отгоре се настъргва...
Много плодово Смути
Ако ви се вижда много гъсто, може да поставите и 100 мл вода.
Разпределя се в чаши и се консумира.
Добра напитка след тренировки....
Много лесна питкаВ купа слагаме 1 ч.ч. топла вода, прясната мая и захарта, с лъжичка разбъркваме докато маята се разтопи и оставяме да шупне около 10 минутки.
След това добавяме останалата топла вода и солта. Започваме да сипваме по малко...
10