Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пица у дома
Брашното се изсипва в тава, в която ще се меси. В него оформяме кладенче и там изсипваме останалите продукти. Леко замесваме, докато се оформи тестото. Не е нужно да втсасва, тъй като е замесено със сода....
Заради това 73 процента от жените изневеряват на половинките си!
Девет от всеки десет жени са казали, че се дразнят, ако половинката им откаже помощ в домакинството....
Под завивките: Защо се срамуваме от фигурата си?
По-често този проблем се среща при жените. Смятайки, че имат някое и друго излишно килце, постоянно питат любимия си дали изглеждат добре, дали са дебели, дали ги харесват....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Десислава се срамува от себе си! Няма да се връща на работа
Фолкпевицата Десислава може би скоро няма да се върне на работа. Според слуховете тя изпитва неудобство от вида си и предпочита да стои далеч от любопитните погледите на феновете си.
Русото изкушение рядко излиза от дома...
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
2
Солена сьомга Направи си самОставяме рибата да се осоли две денонощия. След това я измиваме със студена вода от солта и я оставяме да се накисне във вода за 10-15 минути.
Изваждаме я от водата и я оставяме да се отцеди....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Днес Барби става на 57
Специалисти от университета в Южна Австралия са установили, че теоритично една на всеки 100 000 жени може да има форми, близки до тези на Барби....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Излекувайте дома сиСъстоянието на дома ни има значение за това как се чувстваме самите ние. Има много предложения за „изчистване” на дома не само от различни предмети, които не носят положителен заряд, а и като цяло от отрицателна енергия...
1
73 процента от жените смятат изневярата за полезна
Много хора не могат да оставят партньора си по финансови причини и жените са особено колебливи да пожертват семейния си живот. Поради това толкова голям процент намират удовлетворение на нуждите си извън брака....
Бодишейминг: как да спрем да се срамуваме от тялото си
Как да спрем да се срамуваме от тялото си?
Промяна на дефиницията за красота
За да преодолеем бодишейминга, е важно да се стремим към разширяване на дефиницията за красота и стойност....
Как да си опушим месо у дома?
Опушването на месо представлява един вид консервант, защото в процеса на обработка с дим се убиват всички паразити по месото....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1