Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
При тежест в стомаха и слаба проходимост на хранопровода - листа от орехПри тежест в стомаха и слаба проходимост на хранопровода - листа от орех
Нарежете млади лепкави орехови листа, вземете 2 супени лъжици и залейте с 2 чаши кипяща вода. Запарете за 2 часа и прецедете. Пийте 2 супени лъжици топла запарка, 3-4 пъти дневно преди хранене при тежка болка в стомаха...
Тежест в стомаха: Причини и лечениеТежест в стомаха: Причини и лечение
Причините за тежест в стомаха са много, някои от които са съвсем безобидни....
Тежест в краката – симптоми, причини и решенияТежест в краката – симптоми, причини и решения
Първата стъпка към облекчението му е определянето на основната причина за появата му. Тежестта в краката може да е причинена от широк кръг от заболявания....
За да отслабнете - тренирайте с тежести!За да отслабнете - тренирайте с тежести!
А вие, от своя страна, за да направите отслабването с вдигане на тежести още по-бързо, може да следвате няколко простички съвета. Ще ги откриете в горната галерия....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Усещане за тежестУсещане за тежест
Причини за усещане за тежест Различни са причините за усещане за тежест в стомаха – повечето не са много сериозни, но е възможо тежестта да е породена от много тежки заболявания....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Помага ли вдигането на тежести на жените да отслабнат?Помага ли вдигането на тежести на жените да отслабнат?
Равносметката е, че най-оптималната физическа тренировка за дамите, която да спомогне за отслабването и оформянето на тялото, е комбинация между силова тренировка за жени с вдигане на тежести и съвкупност от кардио активности...
Да се предпазим от инциденти при вдигането на тежестиДа се предпазим от инциденти при вдигането на тежести
Това може да стане, както при вдигане на тежести във фитнес залата, така и в домакинството, когато вдигнете прекалено тежък предмет. При вдигане на тежест може да получите малки пукнатини в костите....
Полезно ли е тичането с тежестиПолезно ли е тичането с тежести
Ако заложите на метода с тежестите се опитайте да спазвате определеното за тренировки време....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....