Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вани за крака с лайка
Преди използване загрейте запарката до умерена температура, излейте в легенче и дръжте краката си в нея, докато се охлади. Помага при изпотяване, неприятна миризма, сърбеж, умора и тежест в краката....
Пилешки Крака на ФурнаПилешките крака се измиват и подсушават. Смесват се желаните подправки и с тях се натриват краката (бедра).
Цвеклото се настъргва на ситно и се смесва със сметаната и пресования чесън. Осолява се и се разбърква....
1
Гъби пачи крак с оризНа гъбите пачи крак им трябва много време, за да омекнат.
Тогава добавете предварително измития ориз, когато заври - останалите подправки: солта, черния пипер и чубрицата. Щом оризът се свари, оттеглете от котлона....
3
Свински уши и крака в тенджера под наляганеМоже да си хапнете от свинските уши и крака в тенджера под налягане....
2
Красиви крака за лятото
За да имате красиви крака през лятото, вижте и някои домашни средства за меки пети....
Ориз с пачи крак и домати
Оризът с пачи крак и домати е много вкусен.
Оризът на фурна е чудно ястие, опитайте го!...
Ризото с Пачи крак и бира
Целта е първите да ароматизират ястието, готвейки ги по-дълго с останалите продукти, а втората порция Пачи крак е за да останат цели крехки парченца, които ще оставят по-свеж гъбен вкус и по-добър вид на ястието....
Фарфале с гъби пачи крак и шункаШунката, чесънът, нарязаният на ситно лук се запържват в зехтина.
Прибавят се обелените и нарязани ситно домати и гъбите, нарязани на половинки. Прибавя се сметаната, мащерката, черният пипер и солта.
Държи се на...
1
Пачи крак в масло и доматен сос
Прибавете го със солта и задушете до готовност пачия крак.
Накрая поръсете пачия крак в масло и доматен сос с магданоз....
Телешки кебап с пачи крак и макарони
Нарязвам месото на малки парчета и задушавам в мазнината. Прибавям ситно нарязания лук. След като се задушат, прибавям брашното.
Когато то добие златист оттенък, добавям доматеното пюре, нарязаните на парченца пресни горски...
Телешко с гъби пачи крак на тиган
Почистете и нарежете телешкото бон филе на пържоли. Мариновайте го за половин час с бялото вино, нарязаните магданоз и мащерка, пресованата скилидка чесън, солта и черния пипер.
Междувременно измийте гъбите. По–малките...
Вкусна супа с пачи крак и мляко
Когато в готова, поднесете вкусната супа с пачи крак и мляко с копър....
Задушени масловки и пачи крак в масло
Задушени масловки и пачи крак в масло може да сервираме с охладено бяло вино....
Пачи крак в масло с чесън и копър
В тиган загрявам маслото и олиото, след което изсипвам подготвените гъби пачи крак, посолявам ги с ½ чаена лъжица сол и виното.
Оставям гъбите да врат на котлона, докато течността изври, а гъбите омекнат....
Красиви маслени сладки
В подходящ съд смесваме маста с пудрата захар. Бъркаме до получаване на пухкав крем. Към сместа прибавяме яйцето и ванилията/канелата.
Бъркаме, докато всичко стане на еднородна смес и прибавяме брашното. След като сме...