Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето.
Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
8
Пържен ориз не по китайскиОризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...
4
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Омлет само с белтъциОтделят се белтъците от жълтъците, разбиват се добре и се смесват с прясното мляко.
Към тях се добавят сирене и домати.
Сместа за омлета се излива в съд със загрята мазнина и се пече.
Готовият омлет с белтъци...
1
Кекс само с вода
Намазваме форма за кекс с малко олио и малко брашно, за да не полепне сместа и да се извади по-лесно.
Печем кекс само с вода на 180 °C до златисто....
Баница само с празРазмразете корите хубаво. Изчистете праза и го измийте. Накълцайте го или го нарежете на много ситно. По този начин няма да ви е нужно да го запържвате или задушавате.
Добавете към него олиото и разбъркайте добре. Намажете...
2
Не вкусът, а цената определя качественото виноИскате ли да впечатли гостите с бутилка отлежало вино, но не можете да си позволите скъпа и изтънчена марка? Просто купете евтино и им кажете, че е скъпо. Почти е сигурно, че те ще ви повярват и дори ще го харесат.
Може...
1
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Диетичният кекс се пече...
2
Пържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Как астрологията предсказва бъдещетоМного хора определят астрологията като призрачна, неясна и обвита в загадъчност. Често астролозите са наричани алчни мошеници, които се възползват от доходоносното изобретение – астрологията....
7
Супа само за 7 минутиНа пръв поглед изглежда като буламач, но е много вкусна и бърза.
Запържваме маслото до златисто, след това на тънка струя прибавяме разбитото мляко и го бъркаме непрекъснато, докато се вари за няколко минути.
След това...
1
Кекс само от два продуктаКексът само от два продукта е чуден!
PS: Кексът има вкус на брауни, не е много сладък и не бухва като стандартен кекс!...
5
Селска туршия само със солСлед това се възвира саламура само от вода и сол.
Тя се оставя да се охлади малко, за да може с нея да се залеят зеленчуците.
После съдът се затваря и се затиска с кръстачка и камък....
12
Сурова туршия само със солСуровата туршия само със сол е много вкусна - страхотна за зимния сезон....
5
Пържени филийки само с яйца
Подредете пържените филийки в подходяща чиния, поръсете с пудрата захар и поднесете пържените филийки само с яйца....
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнина
Загрява се тиган, само се намазва с малко олио и по скоро печем кюфтетата в тигана от двете страни до апетитен загар, затова и не задържат мазнина....
Тиквички, които НЕ замърсяват олиото при пържене
Измийте и нарежете тиквичката на колелца. Посолете със сол и оставете така за 10- 15 минути, за да се осоли.
Сложете брашното в чиния. Оваляйте всяко едно парченце от двете страни. Изтръскайте от излишното количество....