Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Изважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено. Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
По естествената форма на веждите си ще разбереш своите талантиПо естествената форма на веждите си ще разбереш своите таланти
Вежди с остър ъгъл – Лидери Хората, чиято естествена форма на веждите прави чупка с остър ъгъл, са родени, за да водят другите....
Да направим веждите си по-плътниДа направим веждите си по-плътни
Закупете си четка за вежди, с чиято помощ да повдигнете косъмчетата на веждите си нагоре. Разресвайте ги от корена нагоре с цел постигане на максимален обем. Идва ред на молива за вежди....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Веждите разкриват характераВеждите разкриват характера
2
Ако веждата е повдигната от средата, означава, че човекът срещу вас обича да се забавлява. Кръгообразните вежди Хора с такива вежди са много деликатни....
Форма на веждитеФорма на веждите
Необходимо е също да използвате естествена светлина, избягвайте да оформяте веждите си на лампа. Каква да бъде формата на веждите?...
Красотата на веждитеКрасотата на веждите
Веждите придават истинска магия на лицето, ако са правилно оформени и развалят визията, ако линията им не е изпипана правилно. Затова добрият козметик започва корекцията на лицето от веждите....
Характерът според веждитеХарактерът според веждите
5
Правите вежди издават меланхолия в характера. Най-коварните вежди са гъсти, сключени и тежки. Притежателят им е доминиращ и властен. Жени с такива вежди са със свободолюбив дух....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Ще покажа в галерията от снимки и двата вида домашно приготвени захарни перли, включително и оригиналните перли, разликата е очевадна, те са почти еднакви по размер и приличат на малки чисто бели перли, за съжаление у нас...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Това е прословутото пиле Омъжи се за мен (Merrry me chicken) - сочно и крехко, ще разтопи сърцето на всеки мъж. Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Готовото тесто е по-рядко от обикновеното за палачинки. Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре. В намазнен тиган се изпържват палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите се почистват внимателно - пънчетата се нарязват по дължина на дебели ивички, а шапките на парченца. Манатарките се пържат за кратко на силен огън в голям тиган със загрят зехтин и малко сол....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Народни поверия: Как да разпознаете по времето дали годината ще е неплодороднаНародни поверия: Как да разпознаете по времето дали годината ще е неплодородна
От най-дълбока древност, още по времето, когато хората са се занимавали главно със земеделие и отглеждане на домашни животни, най-голямата им грижа е била дали годината ще е плодородна или не. От това зависело не само изхранването...
Топяща се в устата шоколадова тортаТопяща се в устата шоколадова торта
1
Шоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Подгответе барбекюто и сложете рибите, печете по 7 минути на страна. Щом печената риба е готова, поръсете със сок от лимон. Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....