Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено.
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
По естествената форма на веждите си ще разбереш своите таланти
Вежди с остър ъгъл – Лидери
Хората, чиято естествена форма на веждите прави чупка с остър ъгъл, са родени, за да водят другите....
Да направим веждите си по-плътни
Закупете си четка за вежди, с чиято помощ да повдигнете косъмчетата на веждите си нагоре. Разресвайте ги от корена нагоре с цел постигане на максимален обем.
Идва ред на молива за вежди....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Веждите разкриват характераАко веждата е повдигната от средата, означава, че човекът срещу вас обича да се забавлява.
Кръгообразните вежди
Хора с такива вежди са много деликатни....
2
Форма на веждите
Необходимо е също да използвате естествена светлина, избягвайте да оформяте веждите си на лампа.
Каква да бъде формата на веждите?...
Красотата на веждите
Веждите придават истинска магия на лицето, ако са правилно оформени и развалят визията, ако линията им не е изпипана правилно. Затова добрият козметик започва корекцията на лицето от веждите....
Характерът според веждитеПравите вежди издават меланхолия в характера.
Най-коварните вежди са гъсти, сключени и тежки. Притежателят им е доминиращ и властен. Жени с такива вежди са със свободолюбив дух....
5
Как се прави перлена захар
Ще покажа в галерията от снимки и двата вида домашно приготвени захарни перли, включително и оригиналните перли, разликата е очевадна, те са почти еднакви по размер и приличат на малки чисто бели перли, за съжаление у нас...
Пиле Омъжи се за менТова е прословутото пиле Омъжи се за мен (Merrry me chicken) - сочно и крехко, ще разтопи сърцето на всеки мъж.
Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва....
1
Палачинки, които не се късатГотовото тесто е по-рядко от обикновеното за палачинки. Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре.
В намазнен тиган се изпържват палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Гъбите се почистват внимателно - пънчетата се нарязват по дължина на дебели ивички, а шапките на парченца.
Манатарките се пържат за кратко на силен огън в голям тиган със загрят зехтин и малко сол....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Народни поверия: Как да разпознаете по времето дали годината ще е неплодородна
От най-дълбока древност, още по времето, когато хората са се занимавали главно със земеделие и отглеждане на домашни животни, най-голямата им грижа е била дали годината ще е плодородна или не. От това зависело не само изхранването...
Топяща се в устата шоколадова тортаШоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....
1
Така се пече ципура на скара
Подгответе барбекюто и сложете рибите, печете по 7 минути на страна. Щом печената риба е готова, поръсете със сок от лимон.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....