Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупки за пред телевизора
Този вид хрупки са супер лесни за изработка, а стават за консумация пред телевизора за цялото семейство.
Да ви е вкусно с тези хрупки за пред телевизора....
Телевизорът скъсява живота ни
Всеки час, прекаран пред телевизора след навършването на 25 години, скъсява живота с 22 минути.
Седенето пред телевизора далеч не е здравословно занимание....
Смути Същността на живота
Сервирате Смути Същността на живота в чаша и се наслаждавате на страхотният вкус на плодовете....
Питка Пътят на живота
Извадете всички продукти на стайна температура. Затоплете прясното мляко и отделете около 100 мл в керамична купичка, добавете захарта, маята и малко брашно. Разбъркайте, докато получите гъста кашичка, покрийте с чиния и...
Храните, които намаляват живота ниНякои храни могат да се отразят зле на продължителността на нашия живот, иначе казано – да умрем по-млади, отколкото е планирано....
1
Вкусни фусили за по-малко от час
Сварете пастата във вряща, подсолена вода, в която има малко олио.
Обелете морковите и ги настържете. Лука нарежете на ситно. Чесъна обелете и нарежете на филийки.
Разтопете маслото в тиган заедно с малко олио. Сложете...
Над час тренировка всеки ден е най-ефективна
Едната група участници са имали заседнал начин на живот, във втората натоварването било сравнително малко, а в третата тренирали интензивно....
Идеална баница за половин час в еър фрайърИдеално изпечена, хрупкава отвън, пухкава отвътре - идеална баница за половин час! :)...
1
Царевични питки за всеки
Пресейте бялото и царевичното брашно. Смесете ги в купа заедно със солта, маята и захарта.
Направете кладенче и сипете топлата вода и зехтина. Разбъркайте с лъжица и замесете с ръце меко тесто.
Покрийте с фолио купата...
Мезета за всеки поводЗамесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса.
Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира.
През това време изпържете...
1
Пица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе.
Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Руло за всеки празник
Разбиваме яйцата със захарта докато тя се разтвори напълно. Прибавяме щипка сол, есенцията и пресятото брашно. Бъркаме на ръка до еднородна смес.
Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително...
Питка за всеки ден
Всяко се разточва на правоъгълник, намазва се с разтопено масло и се нареждат една върху друга. Навиват се на руло и с нож се срязва през средата. Двете половини се усукват и се слагат в тавата като венец....
Меденки за всеки поводЯйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти.
Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост.
Разточва се и с помощта на формички...
13
Блини за всеки ден
В купа се разбиват яйцата със захарта с телена бъркалка. Добавя се сол, олио сода за хляб и наливаме прясното мляко.
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната...
Поток от падащи звезди ще сбъдва желание на всеки часОт тази вечер до 25 май от Земята ще можем да наблюдаваме метеоритния поток Камелопардалиди, които ще се виждат от нощното небе на всеки час....
1
Канелени рулца за всеки повод
Канелените рулца за всеки повод са готови!
Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...
Памук погача за всеки вкус
След това изпичаме до готовност и имаме разкошна памук погача за всеки вкус....
Красива питка за всеки повод
Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод.
Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Лесна пита за всеки повод
С него се намазва питата. Пече се предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се около 40 минути.
Лесната пита за всеки повод е готова....
Вкусна питка за всеки повод
От маята, прясното мляко (леко затоплено) и захарта приготвяме закваска, към която добавяме и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса.
По-голяма част от брашното размесваме със солта и правим кладенче, в което чукваме...